Dráma az X-Faktorban! Geszti Péter kis híján hazaküldte a verseny favoritjait

A Hajdu-ikrek nagy kedvencek voltak, mégis csak nehezen jutottak tovább.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdu Beáta és Hajdu Mariann az X-Faktor második szériájának első válogatóján könnyedén elbűvölték a mentorokat, különösképpen Geszti Pétert, aki egyenesen maglódi angyaloknak nevezte a 17 éves ikreket.

A tábor első napján Lady GaGa nagysikerű Born This Way című slágerével azonban olyannyira mellényúltak, hogy tényleg csak egy hajszálon múlott a továbbjutásuk.

Végigsírták az adást

- Engem még ekkora csalódás nem ért ebben a műsorban, megmondom őszintén - fogalmazta meg Geszti Péter eddig legmélyenszántóbb kritikáját a fiatal lányoknak, akik nem sokkal később az After X műsorban nyilatkoztak.

- Nem mondanám, hogy megnyugodtam azóta, mert konkrétan utólag visszanézve is végigsírtam az adást - mondta Hajdu Beáta az After X-ben, minek során az is kiderült, hogy több problémájuk is volt a fellépés előtt.

Nem titkolták el ugyanis, hogy komoly kételyekkel, egy nagy adag bizonytalansággal és igencsak idegesen léptek fel a színpadra a táborban, amire meg is volt minden okuk.

Sikerült visszanyerniük a mentorok bizalmát

- Mielőtt felmentünk volna, a másik ikerpár közölte, hogy nem biztosak a szövegben, és ettől újabb gyomorgörcsünk lett - mondta Hajdu Beáta.

X-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemes

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kétségkívül óriási szerencséjük volt, hogy az első produkciójuk szelén ezúttal még továbbvitorlázhattak a tehetségkutatóban, a tábor második napján ugyanis Alicia Keys No One című dalának eléneklésével visszanyerték a bizalmat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Teljesen érthetetlen, mi történik egyetlen nap alatt - adott hangot meglepetésének Geszti Péter, aki végül mentortársaival együtt továbbjutatta az ikerlányokat a legjobb 24 versenyző közé.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük