Átlátszóban fedte fel intim bájait Gwyneth Paltrow

Bár Gwyneth Paltrow általában nem nagyon szokott villantani, ezúttal egy nagyon merész öltözékben mutatkozott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow nem igazán tartozik azok közé a színésznők közé, akik mindent megtesznek azért, hogy egy jó kis szaftos, esetleg pikáns címlapsztorit szolgáltassanak az arra éhes közönségnek.


Éppen ellenkezőleg! A visszafogott, egyesek szerint egyenesen halvérű szőkeségnek nem kenyere a botrányokozás – legalábbis eddig így tűnt.

Most azonban, sokak döbbenetére, pikánsabb oldaláról is megmutatkozott, amikor Párizsban megjelent a Two Lovers, azaz Két szerető című filmjének premierjén.

Talán a franciákat akarta meglepni különös ruhaválasztásával, vagy csak azt akarta, hogy bujább önmagát élőben is megismerjék – a filmben állítólag fél mellét kivillantja -, ki tudja.

Mindenesetre nem sokat bízott a fantáziára az a rafináltan szexis öltözék, melyet a megnyitón viselt.

Feketén fehéren

Bár a ruha hátulja egészen konvencionális volt, akik elölről látták benne a színésznőt, azoknak nem a konvenciók jutottak először eszükbe.

Ugyanis szemből teljesen átlátszó volt az a bizonyos estélyi, így aztán Paltrow minden testrésze jól láthatóvá vált alatta.

Sztárok a Mérleg jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom
Még szerencse, hogy Paltrow azért nem teljesen követte a merészebb hollywoodi botrányhősnők divatját, és nem a pucér testére húzta rá a pikáns ruhát.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Így aztán a kíváncsiak pusztán a 36 éves sztár melltartójának és bugyijának látványával lettek gazdagabbak, bár bizonyára akadt, aki még ezt is sokallta tőle.
Ezt is szeretjük