Guy Ritchie feltűnően tántorogva jött ki a kocsmából

Vajon a válás viseli meg ennyire vagy pont fordítva, örömében rúgott be ilyen csúnyán?

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb figyelemmel követett eseménye Madonna és Guy Ritchie szakítása volt. A válófélben lévő sztárpár nagy hercehurca közepette próbálja lezárni zátonyra futott magánéletét, az eseményeket pedig az egész világ nagy érdeklődéssel követi.


Guy Ritchie-t mindenesetre nem nagyon viselte meg, hogy véget ért nyolc éve tartó házassága, ami az ikonikus popdívához fűzte.

Az egyik paparazzónak ugyanis sikerült lencsevégre kapnia a kultrendezőt, amint holtrészegen, dülöngélve távozott a londoni Punch Bowl nevezetű pubból.

Vagy pont az ellenkezőjéről van szó? Elképzelhető, hogy Ritchie bánatában itta le magát a sárga földig, bár ez kevésbé tűnik valószínűnek, mint az, hogy újra egyedülálló pasiként a barátaival ment átmulatni egy görbe éjszakát.

Egy színésznővel máris összeszűrte a levet

A fotók tanúsága szerint pedig alaposan a pohár fenekére nézhetett, amelyről nemcsak bódult tekintete, de kósza mozdulatai és ingatag járása is árulkodott. Csoda, hogy épségben be tudott szállni a rá váró taxiba!

Guy Ritchie a kilencvenes években robbant be a filmes köztudatba A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső című gengszerfilmjével, amit a még szórakoztatóbb Blöff követett. Az elmúlt években újabb rendezéseivel azonban csalódást okozott rajongóinak, ám a hírek szerint az idei Spílerrel visszatért végre gyökereihez.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
Nem beszélve arról, hogy már el is kezdte forgatni legújabb krimijét, amiben Sherlock Holmes bőrébe Robert Downey Jr. bújt, Dr. Watsont pedig Jude Law kelti életre.Persze a sok munka mellett a csajozásra is jut ideje, a legfrissebb információk szerint ugyanis máris elcsavarta Kelly Reilly fejét, akinek szerepet is adott új Sherlock Holmes-filmjében.
Ezt is szeretjük