Megszólalt az érintett! Hát ezért lett rosszul a fiatal magyar színésznő

Gubík Ági a Hacktion című sorozat forgatásán ájult el, nagyobb baj nem történt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ijesztő közjáték zavarta meg a Magyar Televízión futó akciósorozat, a Hacktion forgatását, amikor a Grétát alakító Gubík Ági elájult. Szerencsére kollégája, Hujber Ferenc jókor volt jó helyen, így időben el tudta kapni a színésznőt, akit a helyszínen azonnal ellátott egy orvos.

- Nagyon sokat dolgozunk, megfeszített tempóban forgatunk, és sokszor a munka hevében az ember elfelejt rendesen inni, vagy nem vesz magához megfelelő mennyiségű folyadékot - magyarázta el ájulása okát.

Nem lett komoly baja

- Szerencsére nincs komoly bajom, csak elfáradtam a munkában. Most voltam kivizsgáláson is, kicsit ingadozik a vérnyomásom, de más probléma nincs - tette hozzá.

Hujber Ferenc, aki az öntörvényű Andrást alakítja a sorozatban, éppen partnere mellett állt, amikor az rosszul lett - észrevette, hogy baj lesz, így időben el tudta kapni a színésznőt.

- Éppen jókedvűen beszélgettünk, amikor Ági elájult. Azonnal kapcsoltam, és elkaptam, mielőtt a földre zuhant volna - mesélte Hujber Ferenc.

A Hacktionben bepillantást nyerhetünk abba a világháborúba, amely napjainkban zajlik. Ezt a háborút nem hagyományos fegyverekkel vívják, hanem számítógépeken keresztül.

A hackerek titokzatos világa

Az Infrastruktúra-védelmi Osztag feladata lenyomozni és hatástalanítani azokat a hackereket, akik az ország digitális életére törnek.

A legkedveltebb magyar sorozatszínészek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az akciócsoport vezetője a Hujber Ferenc által alakított András, aki öntörvényű jelleme miatt sokszor kerül konfliktusba szűkebb környezetével. Grétát, a sorozat egyik legtitokzatosabb karakterét Gubík Ági kelti életre.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük