Már a 6. hónapban van! Gubás Gabi várandósan is elbűvölő szépség

Gubás Gabi a Reggeli műsorvezetőinek árulta el, hogy immáron hat hónapos terhes.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gubás Gabi óriási örömhírt osztott meg a nézőkkel néhány órával ezelőtt, az RTL Klub Reggeli című műsorában.

A népszerű magyar színésznő ugyanis második gyermekével terhes - sőt, egészen pontosan már a hatodik hónapban jár!

Ezúttal kislánya lesz

Bár tény, hogy Gabi valósággal sugárzik a boldogságtól, ha nem lett volna rajta a pocakját hangsúlyozó ruha, az ember észre sem venné, hogy várandós.

Mindezt maga Ördög Nóri is megerősítette: mint elmondta, múlt héten ugyan ott volt Gubás Gabi is a Csak Csajok beszélgetőpartnerei között, de olyan rafinált ruhában, hogy senki nem jött rá, egy kis élet fejlődik a szíve alatt már hónapok óta.

Erre Csonka András is rákontrázott: neki szintén nem volt gyanús semmi, amikor nem olyan régen a Deja Vu-t próbálták.

Akárhogy is, a 36 éves sztár most már cseppet sem takargatta gömbölyödő hasát, inkább örömmel mesélt a babavárás hónapjairól.

Mindig akartak kistestvért

Egyebek között kiderült, hogy ugyanolyan jól viseli a terhességet, mint négy évvel korábban, amikor a kisfiával, Attilával volt várandós, és igyekszik a másállapotot a maga természetességében kezelni.

A legismertebb női szinkronhangok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Nem is szeretem azt a szót, hogy terhesség, hiszen ez nem egy betegség, a babavárás nagyszerű dolog egy nő életében. Ha ráadásul beviszi a szervezetébe a megfelelő mennyiségű vitamint, akkor semmi olyan nem történhet, ami nyűggé teszi ezt az időszakot - mesélte.

Az óvodás Attila és születendő kishúga - merthogy az orvosok szerint kislányt vár - között egyébként bő négy év lesz a korkülönbség, így talán elkerülik a testvérféltékenységet is.

Legalábbis erre utal, hogy a kisfiú máris örömmel újságolta az oviban, hogy anyukája babát hord a pocakjában, sőt, el is nevezte rögtön Annának!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ha minden a tervek szerint alakul, Gubás Gabi szeretné minél később otthagyni azokat a darabokat, ahol nem zavaró az egyre gömbölyödő pocakja - ha azonban a kicsi világra jön, valamikor júniusban, akkor egy ideig csakis neki szenteli majd az életét.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük