Alig egy hete született! Gubás Gabi máris megmutatta tündéri kislányát

Gubás Gabi az Aktívban mutatta meg az első fotót kislányáról, Annáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gubás Gabi áprilisban mutatta meg gömbölyödő pocakját az Aktív nézőinek, május végén pedig terhességéről mesélt a FEM3 csatornán futó Edina & Joshi című beszélgetős műsorban.

A 37 éves színésznőnek június 7-én született meg Anna nevű kislánya 50 centivel és 2850 grammal, aki most a főszerepet játssza életében, és bevallása szerint nagyon boldog és kiegyensúlyozott kisbaba.

Megmutatta a csöppséget

A büszke sztármami nemrég az Aktívnak adott egy telefonos interjút, és a rajongók legnagyobb örömére meg is mutatta az egyhetes csöppséget, igaz, egyelőre csak egy saját maga által készített fotón, amin hátulról látható tündéri babája.

- A kórházban mondták is, hogy ő a mintababa, mert nagyon-nagyon édesen már szopizott, ahogy kijött a hasamból, úgyhogy nagyon ügyesen azóta is eszik, alszik, úgy, ahogy egy kisbabának illik, ahogy kell - árulta el a nézőknek.

Gubás Gabi nincs egyedül az anyai teendőkkel, férje például végig ott volt a szülésnél, négyéves kisfia, Attila pedig az etetéseknél segít anyukájának, derült ki a megható riportból.

Nagyon jól elvannak

- Neki is van egy kis tehénkéje, úgyhogy, amikor én szopiztatom Annát, akkor ő is jön, és megeteti, tisztába teszi, amikor én is csinálom Annával, úgyhogy tényleg nagyon jól elvagyunk - osztotta meg örömét.

A legismertebb női szinkronhangok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kétgyermekes sztármami nagyon odafigyelt az egészségére a terhesség ideje alatt, szinte az utolsó percig tornázott, ennek köszönhetően a szülés után is nagyon jól érzi magát a bőrében.

- Nagyon jó kondícióban érzem magam, és megpróbáltam Annával is a kilenc hónap minden pillanatát kiélvezni - mondta Gubás Gabi, aki étrendjét is gondosan megválogatott alapanyagokból állította össze.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ebben nagyon sokat segített neki természetgyógyász férje, aki többek között egy biorezonanciás géppel követte nyomon felesége áldott állapotát, különösképpen odafigyelve arra, hogy minden a lehető legnagyobb rendben történjen.

- Apróbb rádiós munkákat, forgatásokat vagy szinkronokat, hangalámondásokat azért csinálok, amik nem igényelnek egy-két hónapos konstans elfoglaltságot - mondta Gubás Gabi, akinek férjén kívül anyósa is segít a babagondozásban.

Ezt is szeretjük