Túladagolással vitték kórházba a tehetségkutató zsűritagját

Greg Giraldo állítólag véletlenül adagolta túl magának a receptre kapható gyógyszereket.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2010. szeptember 25-én kórházba szállították Greg Giraldót, adta hírül a New York Post. A 44 éves amerikai stand up komikus és tévésztár gyógyszer-túladagolás miatt esett össze hotelszobájában, ezek után vitték a New Brunswickban található Robert Wood Johnson University Hospitalba.

Giraldo állapota jelenleg is kritikus, az előzetes információk szerint azonban nem akart öngyilkos lenni, hanem véletlenül vett be túl sok receptre kapható orvosságot, legalábbis menedzsere ezt állította hivatalos közleményében. Ennek ellenére erről nincs mindenki meggyőződve.

Ügyvédként indult

A népszerű humorista ügyvédként kezdte karrierjét, miután megszerezte diplomáját a Harvard Law Schoolban. Jogi pályafutása azonban nem tartott tovább egyetlen évnél, manapság pedig szinte egyáltalán nem nyilatkozik élete azon szakaszáról, amikor ügyvédként dolgozott különböző cégeknél.

A háromgyerekes sztárapukáról köztudott, hogy évekig keményen ivott, amit ő maga is beismert. 2005. július 7-én Conan O'Brian beszélgetős műsorában azonban azt állította, hogy már abbahagyta az italozást, ettől függetlenül elképzelhető, hogy túladagolásában az alkohol is szerepet játszott.

Komoly bajok a háttérben?

Ha ugyanis valaki akár a droghoz, akár a szeszhez nyúl menekülésképpen, az az esetek többségében megoldatlan lelki problémákra, frusztrációra és szorongásra utal.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezeket a problémákat pedig szakemberek segítségével érdemes orvosolni, mielőtt valami nagyobb tragédia történne.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Greg Giraldót legutóbb a nézők az NBC Last Comic Standing című tehetségkutató műsorának utolsó, hetedik évadában láthatták, ahol Natasha Leggero és Andy Kindler oldalán ő volt a harmadik zsűritag, aki kiválasztotta a legtehetségesebbnek tartott komikust a verseny során.

Ezt is szeretjük