10 hónapja szült! Gisele Bündchennek bikiniben sincs szégyellnivalója

Gisele Bündchen a minap 10 hónapos kisfiával ment strandolni, és igazán jól érezték magukat Miami partjainál.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb nőnek évekbe telik, amíg megszabadul - ha ugyan meg tud - a felesleges kilóktól, melyek a terhesség alatt rakódtak a testére.

Gisele Bündchen azonban láthatólag könnyedén vette ezt az akadályt, hiszen a 10 hónapja szült sztármodell karcsúbb, mint valaha.

Nem látszik rajta, hogy szült

Erről bárki meggyőződhet, aki rápillant a 30 éves szupermodell fotóira, melyek a minap Miami partjainál készültek.

Ezeken ugyanis nemcsak az látszik, milyen tündéri kis maszattá cseperedett Gisele Bündchen és Tom Brady kisfia, hanem az is egyértelmű, hogy a szőkeség testén egyetlen felesleges zsírpárna sincs.

Sőt, már-már botrányosan soványnak tűnik falatnyi bikinijében.

Akárhogy is, mégsem ezzel kelti a legnagyobb feltűnést a brazil származású modell, sokkal inkább szókimondó nyilatkozataival, melyekkel egyértelműen a természetes szülés és gyereknevelés mellett tüntet.

Mindenben a tökéletességre törekszik

Négy hónappal a kis Benjamin világra jötte után például fűnek-fának arról áradozott, hogy nem érti azokat, akik a szülés fájdalmas mivoltára panaszkodnak.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Neki ugyanis a legcsekélyebb mértékig sem fájt a szülés, mivel jógával és meditációval készült a nagy napra, így mindenféle fájdalomcsillapítás és egyéb művi beavatkozás nélkül sikerült világra hoznia kisfiát.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nem sokkal később pedig kifakadt azon anyák ellen, akik nem akarják szoptatni a gyermeküket, és a természetes anyatej helyett tápszerrel táplálják a csemetét - ami sztároknál különösen bevett szokás, hogy a mellük ne deformálódjon.

Ezt is szeretjük