Meglepő vallomás! Szerelméért egész eddigi életét feladná a TV2 sztárja

Gianni Annoni hajtja a munkát és a sikert, fontosabb számára a szerelem.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szakítás soha nem könnyű, főleg akkor nem, ha az ember hosszabb ideje együtt élt párjával, ráadásul közszereplő, így még csak esélye sincs elrejteni fájdalmát a kíváncsi szemek elől.

A TV2 sztárja, az olasz származású Gianni Annoni is nagyon megszenvedte legutóbbi kapcsolatának végét.

Igyekszik óvni a magánéletét

Az olasz sármőr nem tagadja, igazi déli férfi: szenvedélyes és érzelmes típus. A szerelmi kapcsolatok nagy szerepet játszanak az életében, ezért legutóbbi szakítása is nagyon megviselte.

Gianni hosszú hónapok óta gyászolja kedvesét, valamint azt a két és fél boldog évet, amit együtt töltöttek. A 40 éves, olasz származású műsorvezető és étterem-tulajdonos mostanáig nem nagyon beszélt a magánéletében történt hatalmas törésről, nyilvános siránkozás helyett inkább az önismereti könyvekbe menekült.

A Nagy Duett versenyzője egyébként mindig is tabunak tekintette magánéletét, szerelmi csalódásáról is csak a helyzet kivételes volta miatt beszélt. Elmondása szerint nemcsak kedvesét, kettejük kapcsolatát is óvta a nyilvánosságtól, mert - bár ő közszereplő - barátnőjét nem akarta a reflektorfénybe állítani.

A siker és a pénz nem minden

A szakítás és a csalódás azonban egyvalamire jó volt, amint azt az Aktív riportjában elmesélte, rengeteget tanult az emberi kapcsolatokról, a szerelem természetéről, de legfőképpen önmagáról.

Az utóbbi évtizedek kedvenc magyar sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Megkeményítettem a szívemet, mert sokszor fájt. De én továbbra is várom a szerelmet, mert a munka megy magától. Hagyok időt magamnak a magánéletre, nem hajtom a munkát, ahogy mások teszik a szakítás után - vallotta be Gianni.

- Nem vagyok milliárdos, de bizonyos dolgokat menengedhetek magamnak, stabil az egzisztenciám. De ezeket a dolgokat egy nőért én szívesen feladnám. Jobb egy nő mellett megélni az életemet. És a másik, hogy gyerek nélkül nem lehet élni! - vallotta meg Gianni legféltettebb érzéseit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Az étteremvezető szerint a munka és a siker nem bevonzza a szerelmet, hanem megöli. A jól kereső emberek szerinte egyik barátnőt fogyasztják a másik után, ő azonban nem ezt akarja. Szerető feleségre és gyermekre vágyik, és reméli, hogy a közeljövőben ez megadatik neki.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük