Mégse volt minden rendben! 2 év után váratlanul szakított az álompár

George Clooney és olasz kedvese, Elisabetta Canalis nem egy pár többé.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Két éve tartó párkapcsolat után George Clooney és Elisabetta Canalis szakítottak, jelentette be a sztárpár 2011. június 22-én egy közösen kiadott, hivatalos közleményben.

- Már nem vagyunk együtt. Ez egy nagyon összetett és személyes ügy, és reméljük, hogy mindenki tiszteletben tartja magánéletünket - olvasható a nyilatkozatukban.

2009 nyarán kezdődött románcuk

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy melyikük szakított a másikkal, és különválásuk pontos okaira sem derült fény, ám gyanítható, hogy az 50 éves amerikai színész adta ki 32 éves olasz barátnője útját.

A csinos műsorvezetőnőt 2009 nyarán mutatták be George Clooney-nak római vakációja során, a beszámolók szerint pedig nem sokkal később kezdtek el randevúzni.

Elisabetta Canalis 2010 szeptemberében Szardínia szigetén mutatta be szüleinek az Oscar-díjas szívtiprót, szakításuk híre pedig mindenkit váratlanul ért, hiszen Canalis néhány hete még örömmel kürtölte világgá, mennyire boldogok!

Esküvőt szeretett volna?

- Nagyon boldog vagyok jelen pillanatban, köszönhetően a pasimnak, aki révén folytatódik a tündérmese. Egy olyan pár vagyunk, akik sosem unatkoznak - kezdte vallomását, amiben a házasság is szóba került.

Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Hiszek a házasságban, ezért szeretnék a jövőben oltár elé állni, de jelenleg boldog vagyok így is. Nincs szükségem semmilyen papírra, ami azt tanúsítja, hogy milyen boldog vagyok - nyilatkozta.

Elisabetta valószínűleg végig sejtette, hogy nem Clooney lesz az, akinek kimondja majd a boldogító igent, így feltehetően mindketten jobbnak látták véget vetni a meddő kapcsolatnak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

George Clooney ez idáig csak egyszer nősült meg: 1989 és 1993 között volt Talia Balsam férje, válásuk után pedig azt mondta, hogy sosem házasodik meg többé. Elisabetta Canalis előtt pedig Lisa Snowdonnal és Sarah Larsonnal járt.

Ezt is szeretjük