Lehullt a lepel! Kiderült, ki George Clooney új nője

Bizonyító képpel

Most végre megtudhatod, hogy ki csavarta el Hollywood leghíresebb agglegényének fejét!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újabb titokban randizgató sztárpárról hullt le a lepel, de ezúttal nem egy szemfüles lesifotós derített fényt a titokban tartott románcra, hanem meglepő módon az egyik fél számolt be az örömhírről.

Pink és a közös fotó, amivel állítását bizonyította

Néhány napja Pink volt az Ellen DeGeneres által vezetett népszerű amerikai beszélgetős tévéműsor vendége, aki mindenki legnagyobb meglepetésére azt állította, hogy új pasija nem más, mint George Clooney!

A 29 éves énekesnő ezt a tényt azután bökte ki, miután DeGeneres nyíltan rákérdezett nála, hogy most éppen randizgat-e valakivel.

Pink pedig nem igazán volt szívbajos, hogy több millió ember füle hallatára jelentse be a hírt, sőt, még egy családi fotót is megmutatott, hogy bizonyítsa állításának igazságtartalmát.

A fényképen valóban jócskán összemelegedve ölelkezik Clooney és Pink, ám a fotó alapján az azért nem teljesen egyértelmű, hogy kapcsolatuk jellege pontosan milyen.

Elképzelhető, hogy csak egy kis baráti összebújás történt, amikor a kép készült. Sokan nem véletlenül tartják kamunak a hírt, amivel Pink csak összezavarni próbálta a médiát.

Fogadtak vele, hogy előbb-utóbb megházasodik

Clooney hírhedt agglegény, bár egyszer már megnősült, 1989 és 1993 volt Talia Balsam férje, ám válásuk után azt nyilatkozta, hogy soha többé nem házasodik meg és gyereke sem lesz. Erre Michelle Pfeiffer és Nicole Kidman is felkapta fejét, és összedobtak 10-10 ezer dollárt egy fogadás kapcsán, hogy Clooney 40 éves kora előtt megnősül.

Rajtuk is fog az idő! Nézd meg minden idők legellenállhatatlanabb szívtipróit

Nézegess képeket!

Elolvasom
A szívtipró azonban nem állt az oltár elé 40 éves koráig, úgyhogy a két színésznő megállapodásuk szerint elküldte neki a 20 ezer dollárt, ő pedig mindent vagy semmi alapon visszaküldte a hatalmas összeget, és adott magának még tíz évet. A színész jelenleg 47 éves, három év múlva tehát 20 ezerrel lesz gazdagabb, hacsak valakit feleségül nem vesz addig.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Erre kevés az esély, arra pedig, hogy Pink lenne a kiválasztott, még kevesebb, de Hollywoodban sosem lehet tudni, addig még bármi megtörténhet.
Ezt is szeretjük