Mi az igazság? Zavarba ejtő hírek kaptak szárnyra a magyar színésznőről

Gallusz Nikolettet mostanában állítólag többször látták együtt egy nővel meglehetősen intim helyzetben.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A külföldi sztárok közül egyre többen merik felvállalni másságukat a nyilvánosság előtt, ám hazánkban néhány kivételtől eltekintve ez még kevésbé jellemző.

Teljesen érthető a magyar hírességek hozzáállása, hiszen a homofóbia sok emberre jellemző, akik egyszerűen képtelenek tolerálni, ha egy ismert személyiség a saját neméhez vonzódik.

Már nem bujkálnak

Múlt héten a Blikk számolt be arról, hogy Gallusz Nikolett immáron fél éve él együtt párjával, Laurával, boldog párkapcsolatukat pedig egyre kevésbé titkolják a szűkebb és tágabb közvélemény előtt.

A bulvárlap értesülései szerint a 36 éves magyar színésznő a Madách Színházban, a különféle szórakozóhelyeken, sőt, már az utcán is egyre bátrabban vállalja fel azt, hogy kedvese nem férfi, hanem nő.

Természetesen megkérdezték az érintettet is, aki szűkszavúan csak úgy kommentálta a hírt, hogy igen, ilyen szokott lenni - hivatalos coming outról tehát még nem beszélhetünk.

Volt már menyasszony is

A Club 54 együttes tagjának magánéletéről mellesleg nagyon keveset lehet tudni, az azonban például nem titok, hogy egy ideig Kapusi András menyasszonya volt, ám végül nem házasodtak össze.

A 2011-es Glamour-gála legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A legfrissebb hírek szerint a Madách Színház színésznője tényleg nem izgatja magát amiatt, hogy titokban tartsa másságát, az elmúlt időszakban ugyanis több alkalommal csókolózott nyilvános rendezvényeken a szerelmével.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Tavaly decemberben például egy ilyen meghitt és intim pillanatban fotózták le őket az Orfeum klub Confetti nevezetű, elsősorban melegeknek szóló rendezvényén, ahol Laura lemezlovasként dolgozott.

Ezt is szeretjük