Fotó! Gwyneth Paltrow smink nélkül is észvesztően vonzó

Gwyneth Paltrow-nak nem kell aggódnia, ha smink nélkül hagyja el otthonát, mert így is elbűvölő.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gwyneth Paltrow-t a közelmúltban kapták le Londonban, miközben a 37 éves amerikai színésznő az edzőterembe sietett. Az Oscar-díjas híresség a nagy hideg miatt vastag télikabátba és méretes sapkába bújt, arról nem is beszélve, hogy indulás előtt nem sok időt töltött azzal, hogy kicsinosítsa arcát.

Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen az emberek általában nem kisminkelve érkeznek a fitneszterembe. De amíg a sztárhölgyek többsége szépségápolási szerek nélkül kiábrándítóan fest, addig Paltrow-nak semmi oka az aggodalomra.

Férje más nővel kavart

Talán nem véletlen, hogy nem is nagyon izgatta magát amiatt, hogy így örökítik meg a szemfüles lesifotósok, hiszen ő természetes valójában is igazán elbűvölően fest. Ez azonban nem igazán érdekelte férjét, a Coldplay együttes frontemberét, Chris Martint, aki a legutóbbi hírek szerint összeszűrte a levet Kate Bosworth-szel.

Martin és Paltrow 2003-ban álltak oltár elé, és két közös gyermekük is született. A Szerelmes Shakespeare sztárja korábban azt nyilatkozta, hogy a zenésszel kötött házassága sokszor nehézkes, ám az elmúlt években már úgy tűnt, sikerült egymás oldalán megtalálniuk a harmóniát és a boldogságot.

Több időt fordít majd a munkára

Hogy elválnak-e, egyelőre nem lehet tudni. Az mindenesetre baljósnak tűnik, hogy a Daily Mail értesülései szerint a pár sokkal több időt tölt majd külön a jövőben. Az indok a karrier: Gwyneth ugyanis – aki első gyermeke születése után két évre visszavonult – újra forgatni szeretne.

A legszexibb sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Gwyneth most sokat lesz távol a családjától, mivel új filmjeire akar koncentrálni. Tavasszal Berlinbe utazik, hogy leforgassa a The Danish Girl című életrajzi filmet, előtte pedig egy kisköltségvetésű független musicalben szerepel. Ami ez utóbbit illeti, nem tudta visszautasítani a felkérést, mivel imád énekelni – nyilatkozta egy magát megnevezni nem akaró forrás.

Elképzelhető, hogy a megcsalás áll döntése hátterében, szóvivője mégis azt mondta, Paltrow a munka mellett igenis eleget lesz együtt szeretteivel.

Ezt is szeretjük