9 év után váratlanul véget ért Fésűs Nelly párkapcsolata

Fésűs Nelly kilenc évig élt együtt boldog párkapcsolatban kedvesével, ám mostantól külön utakon folytatják.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül olyan sok manapság a szakítás és a válás, hiszen a párok többsége képtelen megküzdeni azzal a problémával, hogy évek óta tartó kapcsolatban is megőrizzék a tüzet és a szenvedélyt.

Néhány hónapja éppen Fésűs Nelly osztotta meg ezzel kapcsolatos észrevételeit és tanácsait a Cool Night Extra című beszélgetős műsorban, ahol a 38 éves színésznő kifejtette, hogy szerinte a kölcsönös érdeklődés a lényeg.

Úgy tűnt, minden rendben van közöttük

Ha ugyanezt testi és lelki síkon is sikerül megtartani, akkor nagy baj nem lehet - a gyönyörű Nelly például azt sem rejtette véka alá, hogy sok év után is igazán forró együttlétekben van része párjával, Lacival.

A legfrissebb hírek szerint mindezek ellenére Fésűs Nelly párkapcsolata kilenc év után váratlanul véget ért, a szakítás konkrét okaira azonban egyelőre nem derült fény.

Nem lesz már esküvő

Annyit lehet tudni, hogy táncművész kedvese egyszer már megkérte Nelly kezét évekkel ezelőtt, ám akkor nem lett esküvő - amelyre most már minden bizonnyal sohasem kerül sor.

Közkedvelt magyar sztárok és párjaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nelly idén nyáron pedig már kettesben megy lányával, Csengével nyaralni, de Lászlóval jó viszonyban váltak el, és a férfi továbbra is lelkiismeretesen kiveszi majd a részét a szülői teendőkből.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A sztármami és egykori párja ugyanis azt tartja a legfontosabbnak, hogy közös gyermeküknek véletlenül se kelljen apa nélkül felnőnie, és eltávolodásuk ellenére se okozzanak neki lelki sérüléseket.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük