Félmeztelenül mutatta meg magát a Jóban Rosszban színésznője

Fábián Anita sztáranyukaként is bevállalta, és egy színdarab kedvéért szabadult meg ruháinak többségétől.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb magyar sorozatsztár a Magyarország népszerű szappanoperáiban való szereplés mellett rendszeresen fellép különféle fővárosi és vidéki színházakban is.

Ám míg a körülrajongott színésznők többsége a kamerák előtt nem szívesen szabadul meg ruháitól, addig ez a színpadon másként van: egy-egy színházi előadás során ugyanis - ha a szerep megköveteli - gyakran meztelenkednek a színészek és színésznők.

Fehérneműig vetkőzött

Fábián Anita sem volt szívbajos, amikor 2009-ben a budapesti Játékszínben látható Jutalomjáték című darabban vetkőzött le - testét mindössze egy fekete bugyi, melltartó és harisnya takarta!

Bernard Slade színdarabjában nyilvánvalóan kollégáját, Gálvölgyi Jánost is alaposan megizzasztotta a látvány, a 36 éves színésznőnek pedig aggodalomra semmi oka nem lehetett, hiszen gyönyörűen nézett ki.

Egy hatéves kislány anyukája

Tegyük mindehhez hozzá, hogy Fábián Anita már anyuka, hiszen hat évvel ezelőtt született meg tündéri kislánya, aki a Lili nevet kapta szüleitől, ám mindketten csak Pipinek becézik.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sajnos azonban a gyermek érkezése sem tudta összetartani a szülőket. Néhány hete derült fény arra, hogy Fábián Anita kilenc év házasság után elvált férjétől, Keveházi Gábortól, ami saját bevallása szerint nagyon megviselte.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ennek ellenére nem hagyta, hogy legyűrje a kétségbeesés, ehelyett kislányára és a munkájára koncentrál, elmondása szerint pedig egyelőre nem szeretne újabb párkapcsolatot.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük