Erős Antónia szülés után fél évvel dögösebb, mint valaha

Erős Antónia ikrei születése óta főállású anyaként dolgozott, de most visszatér az RTL Klub Híradójába.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antóniával utoljára tavaly júliusban találkozhattak a nézők az RTL Klub Híradójában. A gyönyörű műsorvezetőnőnek ugyanis 2009. július 29-én megszülettek ikrei, akik a Szonja Mária és Mátyás Iván nevet kapták büszke szüleiktől, Antóniától és férjétől, Tóth Lászlótól, akivel 1997 óta él boldog házasságban.

Szülés után is szexi (Képek: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Az azóta eltelt időszakban a 39 éves Antónia főállású édesanyaként otthon maradt, ám jövő hétfőtől esténként kimenőt kap a gyerekek mellől, hogy Szellő István oldalán ismét elfoglalja helyét a műsorvezetői székében.

Minden hétköznap hallhatjuk majd tőle a híreket

Erős Antónia és Szellő István a korábbi gyakorlat szerint hétköznaponként vezeti majd a legnézettebb esti hírműsort, hétvégén pedig Kumin Viktória várja a nézőket, adta hírül az RTL Klub.

Habár két kis csöppségnek adott életet, Erős Antónia csodásan néz ki ikrei megszületése után, sőt, ragyogóbb, mint bármikor valaha. 1998-tól dolgozik az RTL Klubnál, és nem véletlen, hogy az azóta eltelt több mint egy évtized alatt kétszer is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek.

Fényes karriert futott be az évek során

A Szigetváron született Antónia érettségi után egy évig napközis nevelőként dolgozott, majd a kaposvári tanítóképző elvégzése után, 1993-ban lett a kaposvári televízió riportere. Tehetségére hamar felfigyeltek, az ELTE média szakának elvégzése közben már az MTV Pécsi Körzeti Stúdió szerkesztő-riportereként dolgozott, ahonnan az RTL Klubhoz vezetett útja.

Sokan nem tudják Antóniáról, hogy 25 éves kora óta cukorbetegséggel küzd.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezen kívül Egy csepp figyelem néven alapítványt hozott létre, amely a cukorbetegség korai felismeréséért és megelőzéséért küzd.

Ezt is szeretjük