Mi történt vele? Emma Watson tényleg kiábrándítóan fest smink nélkül

Emma Watson otthagyta az iskolát, újra forgat, talán emiatt olyan nyúzott.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Harry Potter bájos sztárja, Emma Watson a szemünk előtt cseperedett bájos gyereksztárból sugárzóan szép nővé. Az utóbbi időben azonban - a legfrissebb fotók tanúsága szerint - sokat veszített kislányos hamvasságából.

A 21 éves szőkeséget a héten kapták le új filmje, a The Perks of Being a Wallflower című regényadaptáció forgatási szünetében.

Úgy néz ki, mint egy kisfiú

A Stephen Chbosky rendezte mozifilm jeleneteit a pennsylvaniai Pittsburgben veszik fel, úgyhogy Emmának és fiatal kollégájának, Johnny Simmonsnak még arra is jutott ideje, hogy a szünetekben sétáljanak egyet kettesben a közeli erdőben.

A sétára természetes a lesifotósok is velük tartottak, sikerült is lencsevégre kapniuk Emmát, aki ezúttal mellőzte a dögös vagy a túl sokat mutató szerelést, csak egy egyszerű tréningruha volt rajta.

Sőt, a forgatás közti ejtőzéshez még sminket se viselt, talán emiatt is tűnt olyan fáradtnak és öregnek a fiatal sztár arca.

Tény, hogy mióta megszabadult hosszú, nőies frizurájától, külseje sokkal fiúsabb és jelentéktelenebb lett. Messziről nézve még úgy is tűnhet, hogy két kamasz srác kódorog az erdőszélen.

A divatkampányokban viszont ragyog

Pedig a Hermione Grangert alakító bájos színésznő - zsenge kora ellenére - a britek körében valóságos divatikonná vált az utóbbi években.

A luxusruházatot és táskákat gyártó Burberry márka például 2008 óta minden kollekcióját Emmával adja el, idén márciusban pedig a neves Lancôme cég is őt választotta meg az új parfümje, a Tresor’s Midnight Rose arcának.

Áprilisi szülinapos sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Épp ezért - vagyis modellmunkái és filmfelkérései - miatt Emma meg is szakította a Brown Egyetemen folytatott tanulmányait, pedig korábban azt nyilatkozta, nagyon várja, hogy visszaüljön az iskolapadba, és átlagos diák legyen.

A szőke színészpalánta egyébként a Sam nevű karaktert alakítja a filmben, mellette pedig olyan színészek tűnnek fel, mint Logan Lerman vagy a jóképű Paul Rudd.

A sztárokat felvonultató film érdekessége, hogy a produceri teendőket a híres színész, John Malkovich látja el. Az ígéretes alkotás várhatóan 2012-ben kerül bemutatásra.

Ezt is szeretjük