Elle McPherson még 44 évesen is bikavadítóan szexi

Különleges élmény részesei lehettek mindazok, akik élőben is láthatták a bombázó szépséget.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elle McPherson, vagy ahogy sokan ismerik, a Test bizony már 44 éves, de ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy ugyanolyan bombázó, mint modellkarrierje csúcsán.

Napjainkban - csábos teste még mindig a régi

Az ausztrál származású szépség hírneve az Elle magazin oldalain szilárdult meg, ahol hat évig minden egyes megjelenő számban szerepeltek fotói.

Emellett a Sports Illustrated is felfedezte magának, így rekordot döntött azzal, hogy ötször pózolhatott a neves újság címlapján.

Reklámlány és filmes szirén

Természetesen ezek után két kézzel kapkodtak a dögös modellért az ügynökségek és a különféle magazinok, de szerepelt a Revlon kampányában és más televíziós reklámban is, sőt, 1999-ben bélyeget is adtak ki a képmásával.

A filmezés sem maradt ki mozgalmas életéből: az 1994-es Szirének című mozi kedvéért kilenc kilót magára szedett, és pucér testét sem rejtegette a kíváncsi szemek elől. Karrierje csúcsán kibocsátott egy fehérneműkollekciót Intimates néven, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Királyságban és szülőhazájában, Ausztráliában is.

2002 óta pedig - kissé bizarr módon - a testszagát is megvásárolhatják a hölgyek: ekkor dobta ugyanis piacra a The Body, Body Lotion elnevezésű parfümjét.

A 20. század leghíresebb szupermodelljei

Nézegess képeket!

Elolvasom
A modellkedésnek és üzletasszonyi tevékenységének köszönhetően a Forbes magazin becslése szerint 60 millió font – mintegy 18 milliárd forint – összvagyonnal rendelkezik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A mostani képek egy londoni fotózáson készültek a szexis sztárról, aki sugárzó mosollyal és még mindig dögös vonalaival csábított az erkélyről – nem csoda, hogy állítólag még Julian Schnabel Oscar-jelölt rendező 21 éves fiával is összeboronálták februárban, mivel együtt mutatkoztak egy rendezvényen.

Ezt is szeretjük