Elizabeth Taylor feladta! Nem akar több életmentő műtétet

Elizabeth Taylort az elmúlt negyed évszázad során több mint százszor operálták meg.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szomorú hírről számolt be a National Enquirer, mely szerint az elmúlt 25 év során több mint száz műtéten átesett Elizabeth Taylor feladta. Saját bevallása szerint ugyanis nem akar több életmentő és korrekciós operációt, legyenek bármekkora fájdalmai.

A 78 éves legendás amerikai színésznő elhatározásáról tájékoztatta családját és barátait, akik természetesen nem örültek a szomorú fejleménynek.

Persze az évek óta tolószékben élő Taylor hozzáállása is érthető, hiszen az idén már háromszor szállították kórházba.

Arról nem is beszélve, hogy a Nem félünk a farkastól Oscar-díjas sztárja egész életében különféle egészségproblémákkal küzdött, hátfájását például az 1944-es A nagy derby forgatásán szenvedett lovasbalesetnek köszönheti.

Évtizedek óta betegeskedik

A betegségek később sem kímélték, a cukorbeteg Elizabeth Taylornak volt már agydaganata, bőrrákja és szívrohama, de megműtötték mindkét csípőcsontját, öt alkalommal pedig a hátát is.

Azt sem titkolta el, hogy a Richard Burtonnel kötött házasságai idején neki is meggyűlt a baja az itallal, többször előfordult például, hogy férjét is az asztal alá itta.

A fájdalmak miatt pedig gyógyszerfüggő lett, ami szintén sokat rontott stabilnak egyébként sem mondható egészségi állapotán.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Jelenleg is kínzó fájdalmai vannak

Mi is beszámoltunk róla, hogy Elizabeth Taylor tavaly októberben életmentő műtéten esett át, mivel a szíve olyannyira legyengült, hogy nem tudott elég vért pumpálni teste különböző pontjaiba. Gerincgörbülete miatt pedig a mai napig nyaki fájdalmai vannak, sokszor a fejét sem tudja megmozdítani emiatt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Gyakrabban lépek be egy kórházba, mint szállok be egy taxiba. De ahogy korábban mondtam, túlélő típus vagyok - nyilatkozta a világhírű színésznő egy régebbi interjújában.

Ezt is szeretjük