Bevállalta! Fehérneműben állt a kamerák elé a TV2 fiatal sztárja

Szorcsik H. Viktória Éder Krisztián kedvéért szabadult meg ruháitól új klipjében.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint Szorcsik H. Viktória és Éder Krisztián melegedett össze, ám természetesen nem a valóságban, hanem SP legújabb klipjének forgatásán, ahol jelen volt az Aktív stábja is.

A 22 éves énekes egy üzenetet írt a Jóban Rosszban ifjú színésznőjének, miszerint szüksége van a tehetségére, Viki pedig örömmel vállalta el a felkérést, annak ellenére, hogy meglehetősen lenge öltözetben is a kamerák elé kellett állnia.

Nem problémázott a vetkőzésen

Bencsik Bea megformálója azonban nem volt szívbajos a vetkőzést illetően, és egy igazán szexi fekete fehérneműben huppant SP ölébe, aki nem rejtette véka alá, hogy pontosan az olyan lányok az ideáljai, mint Viki.

- Külsőleg abszolút a mediterrán típusú lányok tetszenek nekem: sötétebb tónusú bőr, nagy, kerek szem, göndör haj és vékonyabb testalkat, és szerintem tökre alkalmas erre a Viki - árulta el a TV2 stábjának a tinisztár.

A riportból kiderült, hogy az egyelőre titkos klipben lesznek drámai pillanatok, többek között elcsattan egy pofon is, SP pedig további meglepetéseket is ígért rajongóinak, ám ezeket egyelőre jótékony homály fedi.

Nyáron talált rá a szerelem

Hazánk népszerű énekese tehát nem rejtette véka alá, hogy bejön neki az ifjú bombázó, ám jelen pillanatban nem sok esélye lenne nála, Szorcsik H. Viki ugyanis nyár óta boldog párkapcsolatban 22 éves kedvesével.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A csinos sorozatsztár a Best magazinnak mesélte el nemrég, hogy miként hozta végül össze a sors szerelmével, aki Budapesttől 60 kilométerre lakik, ezért ha kell, akár órákat is ingázik, csak hogy átölelhesse őt!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

SP magánéletéről keveset lehet tudni, a Tabu TV-nek például azt nyilatkozta, hogy mostanában nem is a csajozással, hanem új lemezével van elfoglalva, és hozzátette, legutóbb az X-Faktor zsűritagja, Cheryl Cole tetszett meg neki nagyon.

Ezt is szeretjük