18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Botrány! Szaunában bujálkodik a szexőrült David Duchovny

Úgy tűnik, a szexmániás szereplő alakítója a valóságban sem bír magával, ha a testiségről van szó.

Ki gondolta volna, hogy az ufókért lelkesedő Mulder ügynök, vagyis David Duchovny a valóságban sokkal kézzelfoghatóbb dolgokért rajong?

Márpedig a sorozatsztár a legfrissebb pletykák szerint éppen a szexért van oda, ezért aztán be is jelentkezett egy klinikára, hogy orvosolni tudják függőségét.

Persze a hír nem lepi meg azokat, akik még emlékeznek Duchovny erotikus sorozatára, a Vörös cipellőkre, ahol is a színész a narrátor szerepét töltötte be.

Hiszen ki vállalta volna el az egyébként B-kategóriás kis történetecskék kommentálását, ha nem egy olyasvalaki, aki maga is odavan a szaftos sztorikért?

Reggel, délben, este: Tea és szex

A sztár egyébként 1997 óta párja Tea Leoni színésznőnek, és bár azt állítja, sosem csalta meg a feleségét, nem tagadja, nagyon sokat monfordírozott azon, vajon lehet-e hosszútávon hűségesnek maradni.

Úgy véli, ez minden férfit foglalkoztat, legfeljebb maguknak sem merik bevallani. Mindenesetre számára Tea az igazi, akivel minden alkalmat megragad, hogy huncutkodjanak.

- Még a kapcsolatunk elején, szinte mindenhol képesek voltunk egymásnak esni, még a szauna sem gátolt meg ebben. Egyszerűen szeretjük egymást.

Minden idők legkedveltebb sorozatai

Nézegess képeket!

Elolvasom
A nap végén csak ücsörgünk, iszogatunk, beszélgetünk, ő elszív egy cigit – én pedig megint megpróbálom berángatni a szaunába – vallotta a 48 éves egykori X-akták sztár.

A szexmániáját most ismét kiélheti a képernyőn: jelenleg ugyanis a szintén nagysikerű Californication szexőrült regényíróját alakítja, olyan meggyőzően, hogy januárban Arany Glóbuszt is kapott érte.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük