Bosszút akar állni? Újabb borzasztó fejlemények Dopeman családi tragédiája kapcsán

Nagypapája halála után Dopeman most nagymamájáért aggódik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk arról a rettenetes bűncselekményről, amelynek áldozatai Dopeman idős nagyszülei voltak. Január 1-jén két ismeretlen elkövető tört be a házaspár otthonába, ahol megtámadták, megkínozták majd kirabolták őket.

A tettesek fegyvert is szorítottak a nagymama fejéhez, és végül 40 ezer forint készpénzzel és némi arany ékszerrel távoztak, de előtte lerombolták a lakást, és kitépték a telefonzsinórokat is, hogy áldozataik ne tudják a rendőrséget hívni.

Reménykedtek a gyógyulásban

A 36 éves rapper néhány hete még reménykedett abban, hogy szeretett nagyszülei túlélik ezt a kegyetlenséget, ám 90 éves nagypapája végül belehalt sérüléseibe, a legfrissebb hírek szerint pedig azóta nagymamája állapota is válságos.

Az eredetileg Pityinger László néven született zenész testvérével, Péterrel a Mokka stúdiójában járt, ahol elárulták, hogy 86 éves nagymamájuk infarktust kapott, és összeomlott a keringése, ezért lélegeztetőgépre kapcsolták az orvosok.

Dopeman megtörten mondta el a nézőknek, hogy nagymamája egyértelműen a támadás miatt lett egyre rosszabbul: az első nap még erősnek tűnt, a második napon azonban érzése szerint elvesztette élni akarását.

Nem egyedi eset történt

A testvérpár azt is elárulta, hogy eredetileg nem akarták a közvélemény tudomására hozni a nagyszülőket ért brutális támadást, de mivel véleményük szerint korántsem egyedi esetről van szó, ezért foglalkozni kell mindenkinek ezzel az üggyel.

Az elmúlt évtizedek leghíresebb magyar énekesei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az elkövetőket állat-embereknek, primitív véglényeknek nevezte Pityinger Péter a beszélgetés során, akik szerinte minden bizonnyal drogfüggők, és azóta állítólag újra lecsaptak: egy idős asszonyt raboltak ki, és égettek meg!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Természetesen a bosszú is szóba került, Dopeman és testvére azonban leplezték indulataikat, és csak annyit mondtak, hogy egy életfogytiglani börtönbüntetéssel meg tudnának békülni, de kevesebbel nem.

Ezt is szeretjük