Ráismernél? Bámulatosan lefogyott a népszerű műsorvezető

Dömsödi Gábor egy szívinfarktus után végül több mint tíz kiló súlyfeleslegétől szabadult meg szétválasztó diétával.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lefogyni nem könnyű, hiszen a felesleges kilóktól való megszabaduláshoz nagy akaraterőre van szükség - nem véletlen, hogy bizonyos idő után hajlamosak vagyunk feladni a harcot.

Dömsödi Gábor a napokban az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt őszintén Erdélyi Mónikával és Hujber Ferenccel fogyásáról, melynek során kitartó munka árán 12 kilótól szabadult meg.

Közel két évtizede szeretett volna lefogyni

Az 52 éves műsorvezető-újságíró sok humorral fűszerezte meg kendőzetlen vallomását. Elárulta például, hogy 18 évvel ezelőtt határozta el először, hogy le kellene adnia néhány kilót, ám tervét csak mostanra sikerült megvalósítania.

A NÉVshowR, a Telemázli és a Napközi egykori műsorvezetője hozzátette, sohasem volt jellemző rá a gyorsaság, kerékpározni például négy év alatt sikerült megtanulnia.

A szétválasztó diéta jött be neki

A népszerű tévés azt is elárulta, hogy egy kolléganőjével minden évben elhatározták, hogy idén márpedig két kilóval többet kell fogyniuk, ám ez sosem sikerült neki. Végül egy barátja ajánlotta neki a szétválasztó diétát - ami bejött.

Dömsödi, akinek már volt egy szívinfarktusa, elmondta ugyanis, hogy a csúcshoz képest - egy kiadós vacsora után méredzkedett meg - 12 kilót sikerült leadnia.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

De hozzátette, hogy valójában nyolc kilóról van szó, ám ő szívesebben mond 12 kilót, hiszen az jobban hangzik.

Fotók: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük