Hitted volna? Ezért a jóképű pasiért van oda Dombóvári Vanda

Dombóvári Vanda igazán vagány nő, nem egyszerű zavarba hozni, de azért akad, akitől ő is elgyengül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazai kedvenceink általában nem szívesen beszélnek gyengeségeikről és titkaikról, Dombóvári Vanda azonban meglepően őszintén válaszolt a kérdésekre.

Dombóvári Vanda
Solymosi Tamás

A mindig mosolygós műsorvezető az RTL stúdiójának kulisszái mögött egy villáminterjúban nemrég felfedte az 5+1 dolgot, amit eddig nem árult el magáról.

Nyaralási tervek és stílusváltás

A kíméletlen kollégák arról faggaták Vandát, kitől tudna igazán zavarba jönni, milyen tervei vannak a nyárra, és hogy miként hatott rá a szakértőkkel való találkozás a TrendMánia forgatásain.

Ez utóbbival kapcsolatban elárulta, hogy a TrendMánia egészen megváltoztatta a stílusát és az öltözködését. Elmondása szerint, a riportok során egészen új távlatok nyíltak meg előtte. Izgalmasnak találja a szépségipar újításait, és hajlandó volt ezeket önmagán is kipróbálni.

- Édesanyámat szeretném végre elvinni Toszkánába. Ez az az év, amikor ez a nyaralás végre eljön az életünkbe. Emellett elmegyek a hagyományos balatoni biciklitúrára is! - lelkendezett a műsorvezető.

Nem egyszerű őt zavarba hozni

Sőt, a sportos túrától még az se vette el a kedvét, hogy tavaly a táv felénél hatalmasat bukott. Vandát mentővel vitték el a helyszínről, eléggé megsérült, kórházi ápolásra szorult, de azóta felépült és - mint látszik - a biciklizéstől se pártolt el.

- Bicikli nélkül nem tudok élni, ahová csak lehet, kétkeréken megyek. Meg is ittam a levét nemrégiben, Csonka Bandi barátomat szállítottam, és le is engedett mindkét kerék. De a bicikli a szívem csücske! - mesélte Vanda.

Júniusi szülinapos sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ami pedig a férfiakat illeti, Vanda - aki egyébként boldog párkapcsolatban él - nem félt eljátszani a gondolattal, hogy vajon melyik ismert magyar férfi venné őt le a lábáról.

- Hát, Solymosi Tamástól azért vennék egy-két balettórát! Az ő szempilláitól zavarba jönnék - vallotta be pirulva a cserfes műsorvezetőnő.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Vandát egyébként állítólag nem egyszerű zavarba hozni, hiszen igazán belevaló, vagány csaj. Kollégáinak mégis sikerült meglepni és megríkatni őt, amikor a Reggeli műsorában 37. szülinapja alkalmából felköszöntötték őt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük