Vallomás első kézből! Détár Enikő ezért hagyja el hét év után az RTL Klubot

Détár Enikő helyét D. Tóth András veszi át a Reflektorban.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május elsejei hatállyal közös megegyezéssel megszűnik Détár Enikő szerződése az RTL Klubbal, derült ki a tévécsatorna hivatalos közleményéből.

A 47 éves színművésznő 2003 márciusa óta volt a Találkozások, majd pedig az RTL Klub sztármagazinjának, a Reflektornak a műsorvezetője.

Vérbeli televízióssá vált

- Enikő vérbeli televízióssá vált, aki mindig hitelesen tudott beszélni a hazai és a nemzetközi sztárvilág történéseiről - nyilatkozta Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója a hírt kommentálva.

- A közös megegyezéssel létrejött elválás, valamint a műsorvezetőcsere nem jelenti a Reflektor tartalmi változását. A műsor továbbra is változatlan formában és tartalommal jelentkezik - tette hozzá a hírigazgató.

Természetesen a búcsú kapcsán Détár Enikő is megszólalt, elárulta többek között, hogy sosem gondolta volna, hogy ennyi éven tart majd ez a munka, távozása ellenére pedig lesz bőven tennivalója a jövőben is.

Bőven lesz tennivalója

- Amikor több száz adással ezelőtt a csatorna megkeresett, hogy vezessem a sztármagazint, sohasem gondoltam volna, hogy ez a fantasztikus munka ennyi éven át fog tartani, hogy ennyire a mindennapjaim része lesz - idézte fel emlékeit.

Februárban született sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ennek most vége, egy korszak lezárul, de egy vég mindig valaminek a kezdete is. Szerencsére a színházi elfoglaltságaim és a családom miatt a Reflektor nélkül is bőven lesz tennivalóm - nyilatkozta az elválásról a műsorvezetőnő.



Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Détár Enikő helyett D. Tóth András vezeti a Reflektort májustól, aki 2006 óta dolgozik az RTL Klubnál számos funkcióban: híradós riporterként, a Házon kívül, a 21. század, valamint a Fél kettő című magazinműsorok műsorvezetőjeként.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük