Ilyen nagy a baj? Rékasi Károly neje nélkül megy nyaralni a gyerekekkel

Rékasi Károly elárulta, miért vakációzik külön, miért nem tart velük idén felesége, Détár Enikő.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rékasi Károly és Détár Enikő nagyon várta már a nyarat, ám az örömük nem lehet teljes, idén ugyanis részben külön vakációznak.

A 48 éves magyar színész a Borsnak adott a közelmúltban egy interjút, amiben elárulta, hogy nem magánéleti válság miatt pihennek külön, hanem azért, mert feleségének egy jubileumi előadás miatt otthon kell maradnia.

Tízéves évfordulót ünnepelnek

Détár Enikő ugyanis július 20-án az egri várban lép majd fel a Dívák formációval, produkciójuk pedig igazán különleges lesz - ezzel az élő koncerttel ünneplik azt, hogy immáron tíz éve dolgoznak együtt.

A Barátok közt sztárja azonban hozzátette, hogy a show után természetesen összejön az egész család, és Zalában pihenik ki együtt a fáradalmakat, addig viszont gyerekeiknek nélkülözniük kell édesanyjukat.

Rékasi Károly addig a Nyíregyházi Vadasparkban kapcsolódik ki lányával, Gigivel és kisfiával, Zsebivel, ahol utóbbi gyereke egy lovastáborban vesz részt, ő pedig Gigivel dolgozik együtt.

Nem pénzt keresni akar

- Azt csinálom, amit kell, vagyis állatokat etetek, a helyüket takarítom. Nem azért, hogy pénzt keressek, hanem hogy kikapcsolódjak - osztotta meg terveit a sorozatsztár a bulvárlappal.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Munkában mindenesetre ő sem fog a nyáron hiányt szenvedni, hiszen elmondta, hogy a meleg hónapokban is műsoron tartják párjával a Jelenetek egy házasságból című előadásukat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Rékasi Károly pedig szólóban, Wass Albert-estjével az elkövetkező hetek során is több vidéki városban fellép. Emiatt sokat utazik majd, de azt is hangsúlyozta, hogy családját semmiképpen sem szeretné emiatt elhanyagolni.

Ezt is szeretjük