Elképesztően meglepőt villantott Demi Moore

A 46 éves színésznő az interneten tette közzé a magáról készített amatőr képeket, amelyekkel sikerült meglepnie rajongóit.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demi Moore a Twitteren tette közzé néhány napja a lent látható amatőr fotókat, amelyeket saját magáról készített.


A képek pillanatok alatt bejárták a világot, hiszen egy igazi szupersztár osztotta meg őket önzetlenül rajongóival, akik alig várják, hogy ilyen különleges csemegékkel okozzanak nekik örömet a hírességek.

Nem derült fény a titokra

A fotók azonban alaposan meg is döbbentették a közvéleményt, a képeken ugyanis a 46 éves színésznő egyik foga hiányzik!

Moore nem indokolta meg, hogy tulajdonképpen miért és hogyan veszítette el azt, a merészebbnél merészebb találgatások pedig azonnal megkezdődtek, de az igazságra a mai napig nem derült fény.

A 2006-ban újtára indított Twitter az elmúlt években egyre népszerűbb lett az internetezők körében.

A rendszer lényege, hogy bárki, aki regisztrált, rövid terjedelmű – maximum 140 karakteres – üzeneteteket hagyhat, amelyeket azok olvashatnak, akik követik az illetőt.

Ashton Kutcher 2 majdnem millióval vezet

A hétköznapi emberek millióin túl egyre több híresség is használja a Twittert. Rajongók százezrei követik őket, és várják izgalommal az újabb-újabb rövid üzeneteket.

A sztárvilág legbotrányosabb villantásai

Nézegess képeket!

Elolvasom
2009 áprilisában írta meg a The Times például, hogy Stephen Fry brit komikust követik a legtöbben a világon. Ám nem sokkal később Ashton Kutcher vette át a vezetést az egy milliós álomhatárral, de a fiatal sztár követőinek száma azóta majdnem megduplázódott!

A második helyen jelenleg a CNN Breaking News, a harmadik helyen pedig Britney Spears tartózkodik. De olyan művészek is aktívan használják a Twittert, mint a rendező David Lynch vagy a zenész Moby.

Ezt is szeretjük