Jacko exfelesége visszaperli gyermekeit

Debbie Rowe tíz évvel ezelőtt busás összegért eladta Michael Jacksonnak két közös gyermekük feletti szülői jogát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Jackson egykori felesége, Debbie Rowe bejelentette, hogy szeretné visszakapni két gyermekét, akiket a három éves házasságuk alatt szült az énekesnek.

Debbie Rowe, Jackson második felesége

A korábban ápolóként dolgozó Rowe mindenre elszánt, és kész harcolni a popkirály idős édesanyjával, hogy ismét ő gyakorolhassa a szülői jogokat, melyeket tíz évvel ezelőtt eladott Jacksonnak 4,2 millió dollárért – közel 840 millió forintért.

Jacko második házasságát Rowe-val kötötte

A popkirály 1993-ban kirobbant pedofilbotránya után testileg és lelkileg is teljesen összeroppant. Ekkor sietett a segítségére első felesége, Lisa Marie Presley, aki mint mondta, azért ment hozzá Jacksonhoz, mert hitt az ártatlanságában és úgy gondolta, meg tudja menteni.

Az Elvis lánnyal kötött frigyet sokan kamuházasságnak nevezték, bár Lisa szavaival élve kapcsolatuk szexuálisan is aktív volt. Ám a házasság rövid két év alatt véget ért, a várva várt trónörökös nélkül.

Debbie Rowe egy hollywoodi bőrgyógyászaton dolgozott nővérként, amikor találkozott Jacksonnal . A várt utódokkal ő ajándékozta meg a sztárt, és a pár saját bevallása szerint csak az első baba érkezése miatt házasodott össze.

Azonban sokan azt pletykálták, hogy mesterséges megtermékenyítés áll Debbie terhességének hátterében. Jacko harmadik gyermeke szintén rejtélyes körülmények között fogant és született meg, az anya kilétét azóta is homály fedi.

Prince, Paris és Blanket, Michael Jackson gyermekei

Debbie, miután eladta szülői jogait, csupán másfél havonta egy napot tölthetett gyermekeivel. Rowe barátja elmondta, hogy mennyire várta az idei karácsonyt, amikor helyre akarta állítani 12 valamint 11 éves gyermekével és Jacksonnal kapcsolatát, és több láthatást akart.

Az énekes halála után úgy döntött, hogy már most teljes szülői felügyeletet szeretne. Debbie – aki jelenleg egy farmot vezet és lovakat tenyészt - azt is elárulta barátainak, hogy nem fogja elszakítani a gyerekeket Michael 80 éves édesanyjától, Katherintől, hiszen nem kívánhatja, hogy apjuk után nagyanyjukat is elveszítsék.

Sokan támadták, mert lemondott gyermekeiről

Annak ellenére, hogy a bulvársajtó folyamatosan támadta amiért eladta szülői jogait, a valóságban Debbie mindig is tartotta a kapcsolatot Michaellel és a gyerekekkel.

Michael Jackson és Debbie Rowe közös gyermekei: Paris és Prince

Mindössze két nappal Jackson halála előtt Rowe elmesélte egy másik barátjának, hogy mennyire dühös Jackora, amiért gyerekeit maszk nélkül engedte megjelenni nyilvánosság előtt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Jackson exfelesége ugyanis rettegett attól, hogy a gyerekeket elrabolhatják.

Ezt is szeretjük