Fotók! Iszonyúan bepiált a Beckham házaspár

Alig álltak a lábukon

Beckhamék már évek óta házasok, és velük is megtörtént az, ami bárkivel előfordulhat: leitták magukat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Láttunk már nem kevés részeg hírességet kábultan a földön csúszni-mászni, illetve félmeztelenül parádézni, de arra már kevesebbszer volt példa, hogy a sztárpárok együtt isszák le magukat a sárga földig.


2008-ban azonban ez történt Victoria és David Beckhammel, akik a rapper P. Diddyvel buliztak át egy egész éjszakát. Amikor aztán hajnalban valahogy kitántorogtak a luxusétteremből, már alig álltak a lábukon.

Alig tudtak bemászni a kocsiba

Mindketten enyhén szólva ittasak voltak, amit senki sem vonhat kétségbe lapos és bódult tekintetüket látva. Éppen csak be tudtak ülni a rájuk várakozó autóba, ahol aztán nyomban össze is borultak.

Azt persze nem lehet tudni, hogy mit és mennyit fogyasztottak, de ahogy elnézzük őket, tutira nemcsak málnaszörpöt iszogattak.

Milliókat költöttek közös életükre

Victoria 1997-ben kezdett járni David Beckhammel, miután egy jótékonysági futballmeccs után megismerkedtek. Egy évre rá be is jelentették eljegyzésüket, és 1999. július 4-én egy írországi kastélyban kötöttek házasságot.

A nagy médiafelhajtás ellenére csak az OK! magazinnak engedélyezték a részvételt esküvőjükön, az esemény után nem sokkal mégis napvilágot láttak azok a fotók, melyeken mindketten aranytrónon ülve láthatók.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom
A ceremóniára félmillió fontot költöttek, de ezzel még nem ért a véget a fényűzés.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Két és fél millió fontért vásároltak meg egy birtokot, a rajta található kastélyt pedig – melyet a média csak Beckingham palotaként emleget – további hárommillióért újították fel.
Ezt is szeretjük