Most már hivatalos! Dannii Minogue babát vár modell barátjától

Dannii Minogue a Twitteren jelentette be rajongóinak, hogy párjával, Kris Smith-szel hamarosan szülők lesznek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfrissebb információk szerint gyermekáldás elé néz Dannii Minogue és párja, Kris Smith. Ezt maguk az érintettek jelentették be a Twitteren, és szóvivőjük, Simon Jones is megerősítette a hírt, egyebek közt a Reuters hírügynökségnek.

Bár az utóbbi napokban több helyütt megszellőztették, hogy Kylie Minogue 38 éves húgocskája babát vár, ő ezidáig tagadta a dolgot. Most azonban végre kezében a 12 hetes ultrahang eredménye, a képen lévő maszatból pedig a hozzáértők megállapították, valóban egy kis poronty fejlődik a testében.

Nem akarta elkiabálni

Az még kérdéses, hogy az ausztrál popsztárból lett X Factor-zsűritag az idei évadra visszatér-e a tehetségkutató műsor stábjába, mivel előreláthatólag a nyár folyamán szüli majd meg a babát. Mindenesetre egy biztos, hét évvel fiatalabb párjával majd kiugrottak a bőrükből, amikor biztossá vált a terhesség.

Főleg, mivel - mint Minogue korábban bevallotta - már nem is reménykedett abban, hogy annyi félresikerült kapcsolat után végre rátalál az igaz szerelemre. Ismeretes, hogy 1994-ben hozzáment a Kés/Alatt sztárjához, Julian McMahonhoz, de a rákövetkező évben már el is váltak útjaik. 1999-ben pedig a francia Forma-1-es pilóta, Jacques Villeneuve jegyezte el, ám annak a kapcsolatnak is vége szakadt két évvel később.

Végre révbe ért

Újabb kudarcba fúló próbálkozások után végül 2008-ban jött össze az egykori rögbisztárból lett modellel, Kris Smith-szel, és bár addig nem nagyon hitte, hogy valaha anya lehet belőle, a férfi kihozta belőle az ősi érzéseket.

Világsztárok és rokonaik

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Sosem voltam az a kimondott anyatípus. Sőt, sokáig úgy gondoltam, inkább kihagyom a dolgot. Most azonban végre olyan kapcsolatban élek, amiben igazán jól érzem magam, így talán a babaügyet is fontolóra veszem – nyilatkozta nem is olyan rég Piers Morgan műsorában.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A boldog kismamának természetesen nővére, Kylie Minogue is gratulált – és talán már az az idő sincs olyan messze, amikor nála is kopogtat a gólya. Barátjával, a modell Andres Velencosóval ugyanis komolynak tűnik a kapcsolata.
Ezt is szeretjük