Eljött az igazság pillanata! Damu Roland ismert emberekről rántja le a leplet

Damu Roland egy önéletrajzi könyvben írja meg az igazságot.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Damu Rolandot 2010 novemberében vette őrizetbe a rendőrség, miután volt barátnője, Palácsik Tímea feljelentést tett ellene súlyos testi sértés és nemi erőszak miatt.

A 36 éves színész kategorikusan tagadta az ellene felsorakoztatott a vádakat, és habár a bíróság még nem hozott jogerős ítéletet  ügyében, a TV2 úgy döntött, hogy megválik a Jóban Rosszban sztárjától.

Nyolc fejezetben vág vissza

Várnagy Előd megformálóját néhány napja a Tabu TV riportere faggatta érzéseiről és terveiről, ő pedig mindent kitálalt: egy nyolc fejezetből álló önéletrajzi könyvben rántja le a leplet azokról, akik ártottak neki.

Elmondása szerint nem lesz könyörületes senkivel szemben. Le fogja például azt is írni, hogy melyik újságíró szívott előtte kokaint, mikor rúgott be, és hányszor volt prostituálttal, illetve, hogy ki és mennyivel és kinek tartozik.

A botránykönyv iránt máris óriási az érdeklődés, de hozzátette, hogy részéről ez nem bosszú. Egyszerűen csak az bántja, hogy szerinte mindegyik munkahelyéről teljesen jogtalanul rúgták ki - ugyanis a mai napig ártatlannak vallja magát.

Munkajogi pert indít

Damu Roland éppen ezért munkajogi pert szeretne indítani a TV2 ellen, mert, mint mondta, nagyon haragszik a csatornára, elbocsátását és megaláztatását pedig saját bevallása szerint pokolian élte meg.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A sorozatsztár - aki tüntetőleg nemrég teljesen kopaszra borotválta fejét - mellesleg azt sem titkolta el, hogy anyagi gondokkal küszködik, mióta szinte valamennyi állását elveszítette. Jelenleg csak egy szinkronstúdió foglalkoztatja.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A színész meg van győződve arról, hogy a bíróság március folyamán bűncselekmény hiányában felmenti majd az ellene felhozott vádak alól, ám azzal is tisztában van, hogy előző kenyérkereseti lehetőségeit ettől még nem kapja vissza.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük