Megszépíti a terhesség! Smink nélkül is elbűvölő a magyar műsorvezető

Czippán Anett óriási pocakkal is gyönyörű és fáradhatatlan, most épp profi sminkesnek tanul.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Aktív Extra bájos műsorvezetője, Czippán Anett szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól, valósággal megszépítette a babavárás.

Maszkmesternek tanul
Neki viszont nincs szüksége sminkre

Nemcsak kisugárzásának tett jót a gömbölyödő pocak, energiája is megduplázódott. A csinos kismama a terhesség hónapjai alatt sem tétlenkedik, sőt, újult erővel vetette bele magát legújabb szenvedélyébe.

Új szakmát tanul

Kevesen tudják Anettről, hogy nyolc hónappal ezelőtt új szakmába vágott bele, Kristóf Ilusnál tanulja a maszkmesterség csínját-bínját.

A tévés saját elmondása szerint tinédzserkora óta szerette volna elsajátítani ezt a mesterséget, de végül inkább a kommunikáció-magyar szakos diplomát szerzett.

Most, hogy ezeket megszerezte, elhatározta, hogy a baba érkezése ellenére is belevág a kurzusba.

- Még a baba születése előtt befejezem az iskolát, de nem szándékozom itt megállni. Ha majd a kisfiunk nagyobb lesz, újabb technikákat fogok elsajátítani. Profi maszkmestereket figyelnék, hogy ellessem a praktikákat - osztotta meg terveit a nyilvánossággal az ambiciózus tévés.

Másnak maszkot készít, magát alig sminkeli

Anett azt sem tartja kizártnak, hogy egy idő után csak ezzel foglalkozzon, hiszen valódi elhivatottságot érez a kreatív szakma iránt. Most még úgy érzi, a tévézés mellett is menne a másik munka, de ki tudja, lehet, hogy egyszer végleg pályát módosít.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Még hosszú út áll előttem, de nagyon elszánt vagyok! Számomra most az a legnagyobb dicséret, ha a mesterem, Kristóf Ilus elégedett a munkámmal. A puszta érdeklődés mellett az alkotás iránti vágy is vezérel - mesélte lelkesen a műsorvezető.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A várandós szépség legőrültebb munkája eddig egy levágott ujj volt, de zombivá is maszkírozott már embereket. Igaz, míg másokat a felismerhetetlenségig átalakít, ő maga marad a hétköznapi külsőnél. Mint látszik, a csinos kismama szerencsés alkat, hiszen smink nélkül is elbűvölő.

Ezt is szeretjük