"Kisfiam lesz!" 26 évesen babát vár hazánk bájos műsorvezetőnője

Czippán Anett és férje, Rendes Zoltán az Aktívban meséltek arról, mennyiben változott meg az életük.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett terhes, méghozzá kisfiút vár, árulta el az Aktív néhány nappal ezelőtti adásában. A gyönyörű 26 éves műsorvezetőnő férjével, a TV2 kreatív vezetőjével, Rendes Zoltánnal együtt mesélt arról, mennyiben változtatta meg életüket a terhesség.

A Kölyökidő egykori gyereksztárja azzal kezdte vallomását, hogy nem volt  elképzelésük arról, fiút vagy lányt szerettek volna, és természetesen nagyon örülnek annak, hogy néhány hónap múlva egy kisfiúval bővül majd a család.

Tudatosan készül az apaságra

Rendes Zoltán elárulta, amint megtudták, hogy Anett terhes, teljes életmódváltáson estek át mindketten, ő pedig nagyon tudatosan készül arra, hogy hamarosan apa lesz - utána is olvasott, és barátaitól is kért tanácsokat.

Hozzátette, hogy mindketten nagyon sokat dolgoznak, de ő például már odafigyel arra, hogy minél hamarabb hazaérjen kedveséhez, ezért aztán az esti üzleti találkozókat is megpróbálja napközben letudni.

A FEM3 műsorvezetője azt sem titkolta el, hogy szeretett férje mellett aranyélete van, aki elkényezteti: Rendes Zoltán ugyanis igazi úriemberhez méltóan még véletlenül sem hagyja, hogy felesége akár egy pillanatig is megerőltesse magát.

Mindkettejüket félti

Ezért aztán együtt mennek bevásárolni, mivel a leendő anyuka nem cipelheti az üdítőket, de kutyájukat is férje viszi le sétáltatni és megfuttatni, mert mint mondta, természetes, hogy félti élete két legfontosabb emberét.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

A leendő apuka azt is elárulta, hogy már most nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kisfiával kommunikáljon, indulás előtt és megérkezés után is mindig köszön neki - a sztárpár egyelőre borsónak becézi a kis magzatot.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Czippán Anett végül elmesélte, hogy miután teherbe esett, Jack nevű kutyájuk ezt megérezte, ugyanis odabújt a hasához, ez pedig azóta rendszeressé vált, mintha kedvencük pontosan tudná, hogy mi történik gazdája hasában.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük