Reggel 9-kor érkezett! Megszületett a bájos magyar műsorvezetőnő kisfia

Czippán Anett pénteken reggel adott életet első gyermekének.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Világra hozta első gyermekét Czippán Anett, a szülés rendben zajlott, a baba és anyukája is jól vannak, adta hírül a FEM3.

2011. július 8-án, pénteken reggel kilenc órakor megszületett Czippán Anett és Rendes Zoltán első gyermeke, Olivér Noel, az újdonsült apuka pedig boldogan újságolta el a nagy hírt.

Gyorsan jött a világra

- Olivér Noel reggel kilenckor érkezett, 3,46 kilogrammal, 53 centisen. Éppen időben, amikorra az orvosunk kiírta a szülést. Nagyon gyorsan jött világra, gyönyörű baba, igazi vasgyúró! Anettel együtt mindketten nagyon jól vannak. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk - árulta el a TV2 kreatív igazgatója.

Czippán Anett és Rendes Zoltán esküvőjére 2009-ben került sor, a pár pedig egy teljesen titokban és szűk körben megtartott ceremónia keretén belül mondta ki egymásnak a boldogító igent.

Mi is beszámoltunk az örömhírről, amikor idén január végén kiderült, hogy a Kölyökidő egykori gyereksztárjának gyermeke születik - a hírt az Aktívnak mondták el először a boldog és büszke szülők.

Készültek a szülői szerepre

A 27 éves műsorvezetőnő nem titkolta el, hogy férjével együtt mindketten teljes életmódváltáson estek át, amikor megtudták, hogy Anett teherbe esett, emellett pedig nagyon tudatosan és lelkiismeretesen készültek a szülői szerepre.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

A sztármami az elmúlt hónapok során többször is megmutatta a közvéleménynek egyre gömbölyűbbé váló terhespocakját: egyik alkalommal például a szintén várandós Gubás Gabival közösen festettek a hasukra.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Czippán Anett legutóbb június második felében állt az Aktív kamerája elé terhessége kapcsán, akkor még az ultrahangos vizsgálatra is elkísérte a stáb a bájos műsorvezetőnőt.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük