Ennivaló fotók! Tiszta apja Csányi Sándor 7 éves kisfia, Misi

Csányi Sándor kisfia, Mihály már általános iskolás, és a fotók szerint le sem tagadhatná jóképű apukáját.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csányi Sándor sosem rejtette véka alá, hogy ha egy nő őt választja párjának, bizony nagyon rosszul jár. Azt azonban nem fejtette ki pontosan a 34 éves szívtipró, hogy ez alatt pontosan mit is ért, rajongóit pedig minden bizonnyal nem tántorította el vallomása.

A Kontroll című filmmel befutott jóképű színész felesége a Beugróban megismert Pokorny Lia volt, közös gyermekük, Mihály pedig 2003-ban jött a világra. A kis csöppség megszületés után úgy tűnt, hogy a sztárpár nagyon harmonikus és boldog házasságban él.

Nem nyilatkozik magánéletéről

2006 májusában azonban arról érkeztek hírek, hogy Csányi elköltözött családjától, mert kapcsolatuk zátonyra futott. A híresség sosem nyilatkozott magánéletéről, az okok pedig éppen ezért eleinte nem voltak egyértelműek, Csányit ugyanis néhány hét múlva Erdélyi Tímeával hozták hírbe.

Akadtak, akik szerint a Barátok közt egykori Tildája miatt hagyta el a híresség a feleségét, de később fény derült az igazságra. Kettejük között problémát okozott ugyanis az, hogy Csányi egyik pillanatról a másikra lett sztár, felesége pedig ezért máshol keresett boldogságot.

Mindenki szeme láttára csajozott be

Ezt egyikük sem erősítette meg hivatalosan, és Csányi Erdélyi Tímea után Juga Veronikával szűrte össze a levet. A párt tavaly május végén látták a budapesti Zöld Pardonban csókolózni, de hogy pontosan milyen kapcsolat fűzte őket egymáshoz, azt nem tudni.

A sűrű magánélet ellenére Csányi Sándor igyekszik odaadó apukája lenni az időközben bájos kisfiúvá cseperedett Misinek, ám saját bevallása szerint nem tartja magát klasszikus értelemben vett apának.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Mint elmondta, ő nem is neveli kisfiát, hanem inkább szereti, és sokat úsznak, bicikliznek és játszanak együtt.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük