Belőve fotózták le a ronccsá züllött Courtney Love-ot

Még csak 44 éves, de már úgy néz ki, akár egy igazi élőhalott, a drogoktól ráadásul már alig van eszénél.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Courtney Love egyre rosszabb állapotban van, szinte már az is csoda, hogy egyáltalán még él, ezt jól alátámasztják a róla készült legutóbbi sokkoló fényképek.


A lesifotósoknak Malibuban sikerült lekapniuk az élőholt ronccsá züllött sztárt, amint vásárolni és nézelődni ment egy könyvesboltba.

Persze nehogy azt higgyük, hogy elalvás előttre keresett magának egy regényt, az egyik fotón ugyanis jól látszik, hogy a lecsúszott sztár egy kristályokról szóló könyvet búj érdeklődve.

Azon pedig már meg sem lepődünk, hogy a 44 éves rockzenész azonnal bemutatott a paparazzónak, amint elege lett bőlele, hogy fotózzák, ám a látvány sokkal rémisztőbb, mint amire fel voltunk készülve.

Arcbőre iszonyatosan csúnya, de a körme is legalább olyan ápolatlan, mint testének többi része, összehúzott, kábult tekintetén pedig egyértelműen látszik, hogy nagy mennyiségű drog befolyása alatt áll éppen, ami miatt talán nincs is eszénél.

Egyre aggasztóbb az állapota

Love-ot a Rolling Stone magazin a rocktörténelem legellentmondásosabb asszonyának nevezte, a nem éppen megtisztelő titulust pedig joggal érdemelte ki.

Két évig volt Kurt Cobain felesége, akinek egy kislányt szült. Nem olyan régen azonban kiderült, hogy terhessége alatt - heroinfüggősége miatt - az orvosok abortuszra akarták rávenni, amibe nem egyezett bele.

Részeg sztárok leleplező fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom
Néhány hónapja – feltehetően a drogozás miatt - szörnyen lefogyott alakjával sokkolta a világot, a testsúlycsökkentés céljából pedig még egy közkedvelt hipnotizőrt is megkeresett. Ám a kezelésbe valami hiba csúszhatott, ugyanis a korábban nőies idomokkal megáldott nőből rövid idő alatt egy csontos gebe lett.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mostani aggasztó kinézete alapján azonban továbbra sem jósolna neki senki sem túl sok időt, amit az élők sorában tölthet, ha ugyanis így folytatja, előbb-utóbb belehal féktelen és züllött életmódjába.

Ezt is szeretjük