Kiábrándító fotó! Smink nélkül kínosan hétköznapi az ismert sorozatsztár

Christina Hendricksre, a Reklámőrültek dögös sztárjára rá sem lehet ismerni smink nélkül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tagadhatatlan, egy jó smink, egy csinos frizura és egy rafinált estélyi hihetetlen változásokra képes még a szerényebb külsejű hölgyeknél is.

Hogy Christina Hendricks, a Reklámőrültek dögös titkárnője az ellenállhatatlanul szexi vagy az éppen hogy elmegy kategóriába tartozik, azt mindenki döntse el maga.

Flip-flop papucsban mászkált

Mindenesetre azt valószínűleg senki sem tagadja, hogy a nemrég napvilágra került lesifotó finoman szólva is előnytelen oldaláról mutatja a teltkarcsúságára oly büszke színésznőt.

A tőle megszokott nőies szerelés és hangsúlyos dekoltázs helyett a 35 éves sorozatsztárra alig lehetett ráismerni olajzöld, foltos farmerjában és nagymamis kardigánjában, nem beszélve a fekete SZTK-keretes szemüvegről.

Ráadásul nagyon úgy tűnt, mint aki nincs fergeteges kedvében, bár lehet, hogy csak a sminktelenség miatt látszott levertnek.

Pedig rosszkedvűségre nem nagyon van oka mostanában, legalábbis, ha a szakmai dolgokat nézzük.

Nincs oka panaszra

A Golden Globe-díjas Reklámőrülteknek immáron a negyedik évadát forgatják,  sorozatbéli játéka pedig elhozta a színésznő számára a mozis felkéréseket is.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezért hát nem meglepő, hogy a közeljövőben több nagyfilmben felbukkan: a Detachment című drámában például Adrian Brody és Lucy Liu oldalán szerepel majd.

Az egykor modellként dolgozó teltkarcsú bombázó egyébként - már csak külseje miatt is - nem mindennapi látvány a zéróméret-mániás Hollywoodban. Hendricks rendkívül büszkén vállalja nőies idomait, és állítása szerint eszében sincs lefogyni.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Ha levetkőzöm a tükör előtt, és belenézek, azt gondolom, hogy így néz ki egy szexis nő. Egyszerűen gyönyörűnek érzem magam, és nem akarok vékonyabb lenni - mesélte korábban.

Ezt is szeretjük