Teltkarcsún is tuti nő a dús keblű Christina Hendricks

A 34 éves Christina Hendricks kicsit lefogyott ugyan az esküvőjére, de kerekded nőiességét így is megőrizte.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Christina Hendricks, az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat, a Mad Men - Reklámőrültek vörös bombázója idén ősszel állt oltár elé választottjával, a 31 éves és szintén színész Geoffrey Arenddel.

Ahhoz viszont, hogy álmai ruhájába, a földig érő, hófehér, Carolina Herrera tervezte esküvői csodába beleférjen, le kellett faragnia híres domborulataiból.

Csak semmi túlzás

A Self magazinnak elárulta, hogy fogyását megváltozott életmódjának köszönheti. Korábban ugyanis szüleivel lakott, és tápláló házi koszton élt, mióta azonban a maga ura, a vega életmódot követi. A Joan Hollowayt alakító vörös szépség emellett heti három alkalommal edzeni is járt, de nem vitte túlzásba az önsanyargatást.

- Elfoglalt vagyok, sok energiára van szükségem, ezért az étrendem lényege, hogy kerülöm a szénhidrátokat, és inkább fehérjében gazdag ételeket eszem – válaszolt a magazin kérdésére.

A családi körben tartott lagzi színhelye a New York-i Il Buco nevű étterem volt, ahol az ifjú ara már a gyémánttal díszített Tacori-platinagyűrűvel az ujján fogadta a gratulációkat. A dúskeblű szépséget sorozatbeli kollégája, Vincent Kartheiser mutatta be Arendnek, a boldog színésznő azóta is csak felsőfokban tud beszélni kedveséről.

- Nagyon figyelmes, komoly, okos, és gondoskodik rólam. Nagyon-nagyon odaadó férfi – áradozott a boldog ara.

A dundi nők példaképe

Az eredetileg szőke színésznőnek a Reklámőrültek az első tévésorozata, ahol egy évadnál többet ért meg. Egész addig feltűnő külseje ellenére is csak vendégszerepekig jutott - Vészhelyzet, Tru Calling -, nem is győz csodálkozni a hirtelen jött sikeren.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

A magabiztos, szexi titkárnő szerepében, büszkén vállalt hatalmas kebleivel valódi szexszimbólum státuszba emelkedett, nem mindennapi méretei miatt pedig a teltkarcsú hölgyek példaképévé vált.

- A férfiak elmondásuk szerint imádják, hogy újra ilyen formákat láthatnak a képernyőn. A nők pedig azt mesélik, hogy most már ők is büszkék kerekded nőiességükre. Nézd, vagyunk egy páran ilyen testalkattal, kerek fenékkel és nagy mellekkel, mi a csudáért is takargatnánk őket? – mesélte nevetve a szépséges színésznő a The Washington Postnak adott interjújában.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A teltkarcsú szépség a kevés szabadidő ellenére sem bánkódik temérdek elfoglaltsága miatt, hisz régóta várt már a sikerre. A Mad Men harmadik évadjának új epizódjai idén ősszel startoltak az USA-ban, itthon az m1 és m2 csatornákon nézhetjük a hatvanas években játszódó drámát.

Ezt is szeretjük