Még nem unja? Túl szűk ruhában mutogatta kebleit Christina Aguilera

Christina Aguilera divatdiktátorként tör az élre, és a cél érdekében a melleit is beveti.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta a reflektorfényben van Christina Aguilera, számtalan alakváltásának lehettek szemtanúi a zenekedvelők.

A showbizniszbe 1999-ben karcsún berobbanó énekesnő mindaddig tudta tartani formáját, amíg 2007-ben teherbe nem esett.

Nem tudja kordában tartani a súlyát

Akkor ugyan alaposan meghízott, és egy időre vissza is vonult a szerepléstől, de később kemény fogyókúrával sikerült megszabadulnia a felesleges kilóktól.

Ám a mellékelt képek tanúsága szerint nem végérvényesen: amióta ugyanis napvilágra került, hogy a sztár válófélben van, hónapról hónapra dundibbnak tűnik, talán a bánatában elfogyasztott édességeknek köszönhetően.

De nem csak a csípője szélesedik - a mellei is ugyanolyan mértékben duzzadnak, és lassan már akkorák, mint várandóssága idején. Nem csoda, ha egyesek azt pletykálják, művi úton kerekednek azok a cicik.

Merész, mint mindig

Akárhogy is, a 29 éves énekesnő egyenesen sportot űz abból, hogy minél merészebb ruhában jelenjen meg egy-egy rendezvényen.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

Legutóbb például Sao Paulóban polcolta fel a kebleit, de olyan mértékben, hogy félő volt, egy óvatlan pillanatban egyszer csak kibukkannak a ruha takarásából. No, nem mintha a fotósok bánták volna, bár így is kellő mennyiségű felvételt készítettek Aguileráról.

A szőkeség egyébként nem véletlenül tartózkodott a brazil városban, hiszen mostanában igyekszik a zenén kívül is megtalálni a maga útját. Kapóra jött hát neki, hogy a brazuil C&A szerződést ajánlott, hogy tervezzen számukra néhány dögös ruhát, és az énekesnő örömmel mondott igent.

Ha minden a tervek szerint halad, áprilistól lesznek majd megvásárolhatók a Christina Aguilera által megálmodott kollekció darabjai.

Ezt is szeretjük