Bevállalta! Félmeztelen fotókkal reklámozza új filmjét Christina Aguilera

A hét közepén kiszivárgott képeken valóban Christina Aguilera látható, ezt szóvivője is megerősítette.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywoodban évek óta bevett szokásnak számít, hogy ha valaki gyorsan és túlzott erőfeszítések nélkül szeretne befutni, akkor kiszivárogtat magáról néhány otthon készült amatőr fotót, a bátrabbak esetleg egy egész szexvideót!

A fenti trükk hatékonyságát jól példázza Kim Kardashian sikersztorija, aki néhány évvel ezelőtti házi pornóvideójával alapozta meg a hírnevét. De vajon mi szüksége lehet ilyesmire egy már jóval korábban befutott sztárnak?

Tényleg ő van a képeken

December 8-án, szerdán kerültek ki ugyanis az internetre Christina Aguilera meglehetősen provokatív magánfotói, melyek hitelességét kezdetben vitatták, de végül kiderült, a pikáns képeken tényleg a Grammy-díjas díva látható.

A zavart az okozta, hogy az éppen válófélben lévő, 29 éves amerikai énekesnő a fotókon sokkal vékonyabb, mint azt mostanában megszokhattuk, ennek ellenére szóvivője másnap megerősítette a tényeket:

- A fotókon valóban ő látható, a képeket pedig egy hacker szerezte meg jogtalanul a stylistjától. A felvételek Aguilera otthonában készültek, szigorúan magáncélból - olvasható szóvivőjének hivatalos közleményében.

Májusban készültek a fotók

A bevállalós fotósorozat egyes képein a szőke bombázó szinte anyaszült meztelenül pózolt gardróbjában, de idővel azért sikerült felhúznia magára néhány ruhadarabot is - a háttérben jól kivehető több tucatnyi cipője, amelyek egy egész falat alkotnak.

15 sztár a Majom jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A beszámolók szerint az erotikus képek idén májusban készültek róla, amikor Not Myself Tonight című videoklipjét forgatta - ez pedig hihetőnek tűnik, hiszen Christina Aguilera ősszel kezdett el feltűnően kigömbölyödni.

Ami pedig a kiszivárogtatás tényét illeti, természetesen elhihetjük azt a verziót, mely szerint egy hacker törte fel a stylist számítógépét, és így illetéktelenül jutott hozzá az anyaghoz, ám ezt sokan nem veszik komolyan.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Gyanúra ad okot ugyanis, hogy Aguilera mostanában népszerűsíti legújabb, Díva című filmjét, a promócióhoz pedig minden bizonnyal jól jön egy kis hátszél, amiről ezek a képek egyértelműen gondoskodnak.

Ezt is szeretjük