Bevallották! Hónapok óta romokban az ismert sztárpár házassága

Christina Aguilera és Jordan Bratman már nem élnek együtt, a válásról azonban egyelőre nem döntöttek.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig telt el néhány nap azóta, hogy mi is beszámoltunk Courtney Cox és David Arquette folyamatban lévő válásáról, máris egy újabb sztárpár házasságának megromlásáról érkeztek aggasztó hírek.

A US Weekly magazin értesülései szerint ugyanis Christina Aguilera és férje, Jordan Bratman különköltöztek, arról azonban még nem döntöttek, hogy végleg el is válnak-e - tájékoztatta a lapot egy bennfentes.

Nyolc éve ismerkedtek meg

A 29 éves amerikai énekesnő és a 33 éves zenei producer 2002-ben kezdett járni, eljegyzésüket 2005 februárjában jelentették be, esküvőjükre pedig 2005. november 19-én került sor egy Napa Valley-ben található birtokon.

Aguilera a ceremónia előtt két héttel jelentette be, hogy várandós, Max Liron nevű kisfia pedig 2008. január 12-én született meg, akinek első fotóit másfél millió dollárért adta el a People magazinnak.

A Mickey Mouse Club egykori gyereksztárja egy évvel ezelőtt még áldásnak nevezte férjét, és, habár hivatalosan csak október 12-én jelentette be, hogy különváltak útjaik, a bennfentes szerint a szakítás már hónapokkal ezelőtt megtörtént.  

A kisfiuk érdekeit tartják szem előtt

Annak ellenére, hogy kapcsolatuk megromlott, a sztárpár egyértelműen kifejezte, hogy elsősorban kisfiuk érdekeit tartják szem előtt, és bárhogy érjen is véget ez a történet, mindent megtesznek azért, hogy ne sérüljön lelkileg.

A pop legdögösebb üdvöskéi

Nézegess képeket!

Elolvasom

De vajon mi lehet a probléma? - merül fel bárkiben jogosan a kérdés. A bennfentes szerint régebben nagyon szerelmesek voltak egymásba, az elmúlt fél évben azonban inkább barátok voltak, nem pedig férj és feleség.

Ráadásul azt sem mondhatnánk, hogy nem próbáltak meg mindent megtenni azért, hogy rendbe hozzák a dolgokat, Christina ugyanis augusztusban azért utazott el férjével Olaszországba, hogy javítsanak a helyzeten - ám ez sem segített.

- Christina minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a lehető legjobb anya legyen. Nagyon sokat kell most küzdenie, hogy működjenek, és egyensúlyba kerüljenek a dolgok - osztotta meg észrevételeit a bennfentes.

Ezt is szeretjük