A halál torkában lebeg az X-Faktor népszerű zsűritagja

A maláriafertőzéssel kórházba került Cheryl Cole állapota válságos, és messze még a gyógyulás.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy a múlt héten maláriafertőzés miatt kórházba került Cheryl Cole. Az X-Faktor népszerű zsűritagját minden bizonnyal júniusban egy tanzániai utazása során csípte meg egy moszkitó, akkor kaphatta el a súlyos fertőzést.

A 27 éves brit énekesnőt jelenleg is kórházban ápolják, egészségügyi állapotáról pedig mindent elárul, hogy továbbra is képtelen megszólalni, az orvosok infúzióra kötötték, a légzési nehézségek miatt oxigénmaszkot kell viselnie.

Nagyon legyengült

- Majdnem elveszítettük őt, és ennek a csatának még koránt sincs vége. Nagyon legyengült, ez a borzalmas betegség pedig teljesen átvette az irányítást. Voltak pillanatok, amikor órák választották csak el a haláltól - fejtette ki véleményét egy barátja a News of the Worldnek.

Cheryl Cole a beszámolók szerint még mindig nem tud beszélni, gyakran elveszíti öntudatát, amikor pedig magánál van, csak zokog. Érthető, ha a barátai és rajongói nagyon aggódnak érte, hiszen állapota válságos.

Messze még a gyógyulás

- Látni Cherylt ilyen állapotban nagyon fájdalmas. Könnyedén meg is halhatott volna már. És egyáltalán nincs jobban, még a gyógyulás közelében sem jár. Ez egy tényleg komoly helyzet, a csatát pedig még meg kell vívnia - tette hozzá az ismerős.

Sztárok a Rák jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hivatalos információk egyelőre nem láttak napvilágot, de az elkövetkező hónapokra Cheryl Cole a naptárját teljesen kiürítette.

Nagy valószínűség szerint tehát nem vesz részt az X Factor Boot Campben sem.

Ezt is szeretjük