Szülés után máris őrülten szexi Camila Alves

Alig telt el pár hónap, hogy megszületett a sztárpár első babája, Camila Alves megint vérforralóan dögösen néz ki.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy tavaly július 7-én született meg Matthew McConaughey és Camila Alves első közös gyermeke, a kis Levi Alves McConaughey.


A sztárpár babája – akinek fogantatását tavaly januárban jelentették be hivatalosan - három kilogrammosan a kora esti órákban jött a világra Los Angelesben, érkezése pedig nagy örömmel töltötte el a szülőket.

A lesifotósoknak néhány napja sikerült lencsevégre kapniuk a brazil topmodellt és gyermekét a napfényes malibui tengerparton.

A kis Levi kifejezetten cuki baba, anyukája pedig elképesztően dögösen néz ki, annak ellenére, hogy alig telt el fél év a szülés óta.

Egyelőre nem terveznek esküvőt

Alves alakján – aki egy lehengerlő kék bikiniben élvezte a part közelében az anyaságot és babájának közelségét - azonban meg sem látszott, hogy a közelmúltban szült.

Idomai szemkápráztatóak voltak, a felesleges kilóknak pedig szó szerint nyoma veszett, nem véletlen, hogy sok nő biztosan nagyon szeretné tudni, vajon mi lehet a titka.

Az álomgyár egyre több zátonyra futott házasságát és párkapcsolatát látva csak remélni lehet, hogy Matthew McConaughey hosszú ideig kitart majd családja mellett, hiszen a boldogságért mindkettejüknek keményen meg kell dolgozniuk.

Sármos sztárapukák a gyerkőcökkel

Nézegess képeket!

Elolvasom
A színész azonban a mai napig nem kérte meg a bombázó Camila Alves kezét, persze idővel erre is sor kerülhet majd.McConaughey korábbi barátnői között megtalálhatjuk többek között Sandra Bullockot, Kate Hudsont, Ashley Juddot és Salli Richardsont, és az sem véletlen, hogy a People 2005-ben a világ legsármosabb pasijának választotta.
Ezt is szeretjük