Megdöbbentő! Cameron Diaz smink nélkül ijesztően csúnya

Cameron Diaz Hollywood egyik bikájával szűrte össze a levet, aki nem látta még hétköznapi valójában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Láttunk már több tucat sztárhölgyet, akiket smink nélkül kaptak le a lesifotósok, ám Cameron Diaz bizony szinte mindenkit leköröz. A 37 éves amerikai színésznő ugyanis természetes valójában kifejezetten ijesztően és csúnyán néz ki, ehhez fogható élményben pedig nem sokszor volt részünk.

Hiszen míg a hírességek többsége többnyire tűrhetően néz ki a különféle kenceficék nélkül, addig A maszk című komédiával befutott színésznő ezt nem mondhatja el magáról. Arcbőre ugyanis feltűnően ápolatlan, pattanások helyei éktelenkednek rajta, a zsírról nem is beszélve.

Lecsapott rá a lesifotós

A szőke hajú exmodell tehát rosszul döntött, amikor úgy lépett ki otthonából, hogy nem csinosította ki magát. A könyörületet nem ismerő lesifotós ugyanis azonnal lecsapott a feltűnően kiszolgáltatott állapotban lévő színésznőre, aki biztosan nem ezt a fényképét tenné fel magáról valamelyik közösségi portálra.

Ami pedig a pasikat illeti, Cameron Diaz nem panaszkodhat, hiszen bőven kijutott neki a jóképű bikákból. Több mint három évig volt Justin Timberlake párja, akivel 2007-ben szakított. Az énekes azóta Jessica Biel kedvese, akit érthető módon felzaklatott, amikor kiderült, hogy Timberlake és Diaz együtt forgatják a Bad Teacher című komédiát.

Óriási Timberlake-kel együtt dolgozni

- Le vagyunk nyűgözve, hogy elvállalta a szerepet. Ő a legjobb ember erre a feladatra. Csodálatos lesz. Justin egy igazán tehetséges komikus. Egyszerűen fantasztikus, óriási lesz vele együtt dolgozni - nyilatkozta a színésznő március elején.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Jessica Bielnek azonban aggodalomra valójában semmi oka, hiszen a legfrissebb beszámolók szerint Diaz nem mással szűrte össze a levet, mint Alex Rodriguez baseballsztárral, aki korábban Madonna és Kate Hudson ágyában is megfordult.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Life & Style magazin értesülései szerint a pár februárban találkozott a Creative Artists Agency által szervezett bulin a Super Bowl idején. Azóta pedig teljesen titokban randizgatnak, sőt, már össze is jöttek, tájékoztatta egy bennfentes a lapot.
Ezt is szeretjük