Átesett a ló túlsó oldalára? Cameron Diaz felöltözve szexisebb, mint bikiniben

Cameron Diaz úgy kigyúrta magát, hogy a pasik is megirigyelhetik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár vannak, akik negyven felé közeledve szeretik kicsit elereszteni magukat, Cameron Diazra éppen az ellenkezője igaz.

A 38 éves színésznő ugyanis, ahogy halad előre az időben, úgy válik egyre rögeszmésebben a testedzés rabjává.

Felöltözve nőiesebb

Elég csak elnézni a legfrissebb fotóit, melyek akkor készültek, amikor szívtipró kedvesével, Alex Rodriguezzel strandolt Miami partjainál, hogy az ember belássa, a szőkeség mintha kissé túlzásba vinné a súlyzózást.

Persze nem árt, ha egy nő karbantartja a testét, és, különösen Hollywoodban, az is fontos, hogy valaki negyven felé közeledve is megőrizze karcsúságát.

Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy a kockásra gyúrt has és az izmoktól dagadó karok tesznek igazán szexissé egy nőt.

Ezért aztán nincs abban semmi meglepő, ha Cameron Diaz mostanában sokkal dögösebben néz ki ruhában, mint bikinire vetkőzve.

Folyamatosan dolgozik

A nálunk is bemutatott Zöld darázs című akciófilm - melyben Lenore Case-t alakítja - Los Angeles-i premierjén például kifejezetten csinos volt feltűnő, piros ruhájában, melynek karcsúsított szabása remekül kiemelte sportos alakját úgy, hogy a nőiességéhez sem fért semmi kétség.

A legismertebb sztárok bikiniben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Diaznak egyébként nem ez az egyetlen filmes projektje az évre: nemrégiben fejeződött be a Bad Teacher című vígjáték forgatása, melyben egykori pasijával, Justin Timberlake-kel dolgozott együtt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha pedig minden a tervek szerint alakul, akkor hamarosan az Oscar-esélyes Colin Firth oldalán kezd bele a Gambit című krimikomédiába.

Ezt is szeretjük