Kiderült a titok! Ezért hagyta el váratlanul az országot a TV2 sztárja

Brózik Klára elmondta, hogy miért utazott Amerikába, ahová néhány nap múlva visszatér.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brózik Klára a napokban adott egy interjút az Aktív stábjának, amelyből többek között az is kiderült, miért döntött úgy, hogy elhagyja az országot.

A 30 éves színésznő elárulta, hogy nyelvet tanulni utazott Amerikába, ahonnan csak néhány napja tért vissza, kollégái pedig alig várták élménybeszámolóját.

Külföldön is szeretik a sorozatot

Meglepetésekben nem volt hiány, kiderült például az is, hogy a tengerentúlon komoly rajongótábora van a Jóban Rosszban című sorozatnak.

- Van egy kínai lány, aki Jóban Rosszban-néző lett, nagyon helyes, most megy vissza Kínába, de azt mondta, hogy továbbra is nézni fogja az interneten - nyilatkozta.

A hányattatott sorsú Káldor Margit doktornő megformálója örömmel újságolta el legnagyobb meglepetését, amit saját bevallása szerint el sem tudott képzelni.

A mellrák elleni küzdelem nagykövete lett

- Konkrétan New Yorkban a Jóban Rosszban-nak rajongótábora van - tette hozzá a TV2 sztárja, aki egyébként a mellrák elleni küzdelem egyik hazai nagykövete.

A Jóban Rosszban sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

A beszélgetés során Brózik Klára elárulta, hogy azért vállalta el ezt a feladatot, mert személyesen érintett a betegség kapcsán, édesapja testvére ugyanis mellrákban hunyt el.

- Úgy gondolom, hogy nőként és közszereplőként is mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy erre a betegségre felhívjuk a figyelmet - mondta.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Nem szabad azonban összekeverni Brózik Klárát az általa alakított doktornővel, hiszen amíg sorozatbeli karaktere szépen lassan beleőrül a tudatba, hogy nem lehet gyereke, addig a színésznő nagyon boldog és kiegyensúlyozott.

- Nem volt napokig rémálmom, szerintem egy színésznek az a dolga, hogy különválassza azt, amit játszik, és hogy magánemberként kicsoda - tette hozzá. Elmondta azt is, hogy néhány nap múlva visszautazik Amerikába, de nem végleg, hiszen itthon rengeteg feladat várja.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük