Fotó! Zörgő csontú gebévé fogyott a bájos Brittany Murphy

Brittany Murphy aggasztóan lefogyott az elmúlt hónapok során, a felvételeket látva alig nyomhatott negyven kilót.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brittany Murphyt december elején örökítették meg legújabb filmje, az Across the Hall című thriller Los Angeles-i premierjén, ahol sikerült alaposan meglepnie a vendégeket a 32 éves amerikai színésznőnek.

Habár Murphy kétségkívül elegánsan festett fekete kosztümjében, nem lehetett nem észrevenni, hogy az elmúlt hónapok során meglehetősen vékony lett.

Étkezési zavarban szenvedne ő is?

Mondhatni zörögtek a csontjai, ami miatt aztán azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi állhat az amúgy bájos és vonzó híresség fogyásának hátterében. Egyesek azonnal anorexiára gyanakodtak, ami elképzelhetőnek tűnik, látva aggasztóan sovány testét, de benne van a pakliban az is, hogy nem étkezési zavar áll testsúlycsökkenésének hátterében.

A nullás méret bűvöletében élő álomgyárban ugyanis gyakran előfordul az elhízástól rettegő színésznőkkel, hogy szinte észrevétlenül az edzések megszállottjává válnak, miközben napi néhány száz kalórián élnek. Ezért aztán nincs mit csodálkozni azon, ha Madonnát vagy Victoria Beckhamet szálkás izmokkal örökítik meg.

Még nem vállalt gyereket

Ami Brittany magánéletét illeti, úgy néz ki, hogy Ashton Kutcher, Jeff Kwatinetz és Joe Macaluso után végre megtalálta a boldogságot Simon Monjack forgatókönyvíró oldalán. A pár 2007 májusában kötött házasságot, és azóta is együtt élnek, habár közös gyermek tervezéséről egyelőre nem érkezett hír.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
Néhány hete a színésznő azzal került a címlapokra, hogy férjét kórházba kellett szállítani, miután leszállt a gépük a Los Angeles-i reptéren. Puerto Ricóból tértek haza, Monjacket pedig azért vitték el a mentők, mert zavarosan és következetlenül nyilvánult meg. Felesége szerint asztmás rohamot kapott, ám arra a mai napig nem derült fény, hogy pontosan mi baja is volt.
Ezt is szeretjük