Botrány! Britney Spears lelépett a bíróságról

Lassan Britney Spears felbukkanása a tárgyalóteremben akkora szám lesz, mint a Loch Ness-i szörny megpillantása.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem ment be Britney Spears legújabb bírósági meghallgatására, pedig épp ő és ügyvédei voltak azok, akik kérték mára a sürgősségi ülést. A bírónak arról kellett volna döntenie, hogy az énekesnő visszakaphatja-e korlátozott láthatási jogát. Nem kapta.

- Mindkét oldal érveit meghallgatták, és a bíró azt is figyelembe vette, hogy Ms. Spears nem jelent meg a tárgyalóteremben.

Megérkezett ugyan a bíróságra, de még a meghallgatás kezdete előtt azt mondta, hogy hazamegy, és így is tett. Kevin Federline megjelent, és válaszolt néhány kérdésre – mesélt a tárgyalás részleteiről Allan Parachini bírósági szóvivő.

Továbbra sem láthatja a fiait

Britney kérését a bíró elutasította, helyben hagyva a legutóbbi ítéletet. Eszerint a gyerekek kizárólagos gondviselője Federline, volt feleségének pedig láthatási joga sincs. Egyik félnek sem kötelező megjelennie ezeken a meghallgatásokon, de nyilván nem tesz jó benyomást, ha Britney a saját maga által kért ülésre nem megy el.

A popsztár kedden a papírformát felborítva végre megjelent viszont Federline ügyvédei előtt egy eskü alatt lefolytatott kérdezz-felelekre. Az ügyvédi meghallgatás még Vincent Kaplan, K-Fed vezető ügyvédje szerint is kíméletlen volt:

- Olyan dolgokról kellett beszélnünk, amik nagyon-nagyon szomorúak és elkeserítőek.

Nem hinném, hogy Britneynek akár csak visszagondolni is kellemes lett volna ezekre az esetekre, nem hogy még eskü alatt tegyen vallomást róluk egy ügyvédi irodában. 50 percet késett, de legalább megjelent – mondta.

Ezt is szeretjük