Titokzatos botrány miatt égett be megint Britney Spears

Lehullt a lepel Britney Spears legújabb, megmagyarázhatatlannak hitt esetéről.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears újra csúcsformában és elképesztően szexisen pózol a decemberi ausztrál Cosmopolitan címlapján, gondolhatja bárki gyanútlanul, aki megcsodálja a dögös énekesnőről készült fotót.

A 2008-as téli borító és az eredeti 5 éves kép

De még csak véletlen se dőljön be neki senki, ugyanis ez az egész egy ügyes cselre épül. A szemfüles rajongók pillanatok alatt leleplezték a fotó titkát és múltját.

A fekete ruhás fényképet James White készítette az Esquire magazin számára Britney-ről - öt évvel ezelőtt, 2003-ban!

Érthető, hogy a menedzserek bármit megtesznek azért, hogy ügyfeleiknek minél több frekventált megjelenést szerezzenek, ez azonban enyhén szólva is igazságtalan.

Nem lehet tudni, ki áll az ügy hátterében

Egy évekkel ezelőtt képet úgy eladni, mintha nemrég készült volna valóban kifogásolható eljárás, de a kérdés csak az, hogy vajon mi állhat az ügy hátterében?

Talán Britney még mindig nincs olyan állapotban, hogy bevállalhasson egy ilyen címlapfotózást? Vagy csak nem volt hozzá kedve? Netán lehet, hogy nem is tudott erről az egészről? A válaszokat talán sosem tudjuk meg, az azonban nem kétséges, hogy Britney tényleg jól néz ki a képen.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
A rajongók mindeközben már alig várják, hogy december 2-án megjelenjen az énekesnő hatodik, Circus névre keresztelt stúdióalbuma, amiről már meghallható a Womanizer című sláger.2009 pedig talán megint Britney éve lesz, hiszen a szenzációs bejelentés szerint jövőre világ körüli turnéra indul, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy mely nagyvárosokban ad majd koncertet.
Ezt is szeretjük