Műtétekkel tuningoltak Brigitte Nielsenen

Az öregedő díva számos beavatkozásnak vetette alá magát, hogy húsz év után újra levetkőzhessen a Playboynak.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brigitte Nielsen, a 80-as évek szexbombája modellként kereste a kenyerét, de felbukkant mozifilmekben is.

Erősen megkopott szépségén javítandó, berajzolták, hol kell korrigálni rajta

A Vörös Szonjában Arnold Schwarzenegger, a Kobrában pedig Sylvester Stallone partnereként, sőt, ezen utóbbinak két évig a felesége volt.

Bár más hölgyek 44 évesen még remekül formában tudják tartani magukat, a szőkeség nem sokat törődött magával.

Így aztán rendesen veszített bájából az idők folyamán: tekintélyes szilikonmellei megereszkedtek, ő maga pedig elhízott, megráncosodott és narancsbőr is csúfította a combját.

Plasztikai műtétek az RTL-en

Jókor jött tehát egy német csatorna kérése, akik különös üzletet ajánlottak neki: minden költségét állják, ha hajlandó arra, hogy a tévénézők szeme láttára feküdjön kés alá.

Nielsen belement az üzletbe, így aztán kétmillió tévénéző követhette rendszeresen a bizarr valóságshow egyes epizódjait, melyekben leszívták róla a zsírt, botoxot fecskendeztek a bőrébe, és helyreállították kebleit is.

- Tudom, hogy én vagyok az első női híresség, aki megengedte, hogy a beavatkozások alatt filmezzék a műtőben, és ezzel tulajdonképpen megdöntök egy tabut – nyilatkozta az újjászületett sztár.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
Azt is hozzáfűzte, biztos benne, hogy vitákat vált majd ki az ügy, de úgy véli, itt az idő változtatni a berögződéseken.

- Harmincnak érzem magam legbelül, és azt akartam, hogy ez kívülről is látszódjon – mondta a kebelcsoda, aki nem rejtette véka alá abbéli vágyát sem, hogy húsz év után ismét szeretne a Playboyban pózolni, mint tette azt fénykorában.

Ezt is szeretjük